Aprendre anglès no ha de ser exclusivament dins d’una classe o estudiant pel teu compte. Jugar també pot formar part de l’aprenentatge si mous la fitxa correcta. Per això, en aquest post t’enseyarem alguns jocs de taula en anglès que t’ajudaran a millorar el teu nivell, a més de posar-te a prova amb els teus amics. Que guanyi el millor!

Scrabble

És un dels jocs de taula clàssics que més té a veure amb el llenguatge, ja que consisteix en crear paraules cada vegada més elaborades per poder guanyar més punts que el teu oponent. Jugant al Scrabble milloraràs en writting, speaking i comprensió lectora, a més de passar una estona divertida posant a prova els teus contrincants.

Monopoly

Fes-te amb el màxim de propietats possibles! A través del tauler d’aquest joc, hauràs de crear una estratègia per rendibilitzar els teus carrers i immobles millor que la resta de participants. I no només això: les cartes t’ajudaran, o no, a aconseguir que els teus objectius es compleixin més ràpid. Negociar amb els teus oponents i la banca serà un gran exercici per millorar el teu anglès mentre intentes guanyar la partida.

Clue

Qui va assassinar a Mr. Boddy? Busca les claus i pistes necessàries per esbrinar qui és l’assassí. El Clue (o “Cluedo”) és un joc de taula en anglès que consisteix en analitzar proves i formular teories que incriminin un dels jugadors presents. Una gran forma de posar a prova la teva capacitat analítica i per formular les preguntes indicades, però també el teu anglès!

Pictionary

Tens talent per dibuixar? Si pintar és una de les teves aficions i també vols millorar el teu nivell d’anglès,  aquest és el teu joc! Forma el teu equip i obre la teva ment perquè hauràs d’endevinar, en un temps limitat, el que els teus companys dibuixin en funció de les targetes que els toquin. És una alternativa molt divertida per aprendre vocabulari nou.

Taboo

Aquest joc de taula en anglès és molt útil a l’hora de millorar la nostra expressió oral. Consisteix en descriure la paraula que apareix en una carta a l’atzar, sense utilitzar els sinònims i paraules relacionades que hi apareixen. Per exemple, et por tocar descriure la paraula “Tomatoes” però sense poder utilitzar les paraules “salad”, “red”, “vegetable”, “juice” i “ketchup”. Per tant, descriure cada paraula en anglès es converteix en un gran repte!

Trivial

L’objectiu d’aquest joc de taula en anglès és posar en pràctica els teus coneixements generals sobre esports, art, història, natura, geografia i ciències mentre t’esforces per comprendre i situar cada terme en un temps determinat, per tant pots millorar tant el teu speaking i reading com la teva comprensió oral i escrita. Això sí, no és apte per a tots els nivells!