Per fi tenim aquí la Festa del Cinema! Durant aquests dies (7, 8, 9 de maig) podràs gaudir de la màgia del cinema per menys de 3 euros. Sí! Encara que sembli mentida, per 2’90€ podràs veure les últimes estrenes de la temporada o qualsevol pel·lícula que estigui en cartellera.

La Festa del Cinema és una oportunitat única per acudir al cinema en versió original. Per això, al post d’avui et portem algunes pel·lícules perquè gaudeixis del cinema mentre millores el teu nivell d’anglès:

Avengers: Infinity War

Quan el cosmos està en perill, només ells poden fer front a una nova amenaça intergalàctica. Thanos, que compta amb una alta influència de gran poder, pretén carregar contra el destí de l’existència a la terra. Els venjadors hauran d’unir les seves forces per fer front al l’enemic més perillós de tota la galàxia. No et perdis aquesta nova aventura pel control de les Gemes de l’Infinit!

Game Night

Max i Annie són una parella molt competitiva i aficionada als nous reptes, i és per això que organitzen cada setmana una nit de jocs amb els amics. Una nit, el germà d’en Max s’encarrega de la vetllada, duent a terme un misteriós joc que enllaça fets reals i pistes falses per resoldre el segrest d’un dels participants. La nit es converteix en un caos, ja que la línia que separa la veritat de el que és fals cada vegada és més estreta. Aconseguiran resoldre el misteri?

Rebel in the Rye

Descobreix la vida de l’escriptor J.D. Salinger, el famós autor de l’obra “El vigilant en el camp de sègol”. La pel·lícula narra la successió de fets en què es veu embolicat el novel·lista al llarg de la creació de l’obra: des de la crítica social que es veu reflectida al seu llibre fins als fets que van marcar la seva vida personal, com que era el germà més petit, la rebel·lia durant la seva adolescència i els desastres provocats per la Segona Guerra Mundial.

Midnight Sun

Explica la història de Katie, una jove que pateix una forta intolerància a la llum del sol; tant és així que la malaltia no remet i cada any el risc és més gran. Aquesta malaltia força a la Katie a passar els dies limitada i tancada a casa, envoltada d’unes finestres especials, dormint pel dia i aprofitant les nits. Fins que una nit d’estiu coneix en Charlie i tot el seu univers dóna un gir.

A quiet place

Si ets un amant del cine de terror, et presentem una de les grans promeses del gènere aquest any. Una pel·lícula que fa honor al seu nom (tranquil·la, silenciosa…) però que genera precisament tot el contrari en l’espectador al llarg de la història, doncs la família que la protagonitza ha de viure en el més absolut silenci (caminar descalços, parlar amb llenguatge de signes) per escapar de la mort. I és que, “si no t’escolten, no poden caçar-te…”.