L’estiu s’acosta i hi ha un propòsit d’any nou que toca reactivar. Segurament, a més d’aprendre un nou idioma, viatjar més o estalviar, vas decidir que aquest 2018 era el moment de començar amb la vida sana i, en concret, de reconciliar-te amb l’esport.

L’esport implica dedicació, esforç i molta força de voluntat, especialment per a aquelles persones que no són aficionades al gimnàs o als esports d’equip. Per això, abans de començar amb l’operació biquini, val la pena parar un moment per trobar la motivació i començar una rutina d’exercici que ens impulsi a continuar fent esport (i no tot el contrari…).

Aprendre o millorar un idioma, per a molts, és l’equivalent a una carrera de fons en termes esportius. Per tant, a continuació, hem seleccionat algunes frases en anglès que et serviran com a motivació mentre comences la teva vida saludable i fas un exercici de comprensió lectora com a escalfament:

  • If you are not willing to risk the usual you will have to settle for the ordinary. / Si no estàs disposat a arriscar el que és habitual, hauràs de conformar-te amb l’ordinari.
  • Go hard or go home. / Dóna-ho tot o vés-te’n a casa.
  • Strong people do not put others down. They lift them up. / Les persones fortes no rebutgen els altres. Els aixequen.
  • Just believe in your dreams. / Només creu en els teus somnis.
  • Be strong. You never know who you’re inspiring. / Sigues fort. Mai saps a qui estàs inspirant.
  • No pain, no gain. / Sense dolor no hi ha guany.
  • If you do not have confidence, you’ll always find a way not to win. / Si no tens confiança, sempre trobaràs la manera de no guanyar.
  • Keep calm and workout hard. / Mantingues la calma i entrena dur.
  • There are no shortcuts to any place worth going. / No hi ha dreceres per a qualsevol lloc al que valgui la pena anar.
  • It’s amazing what you can do when you try. / És increïble el que pots fer quan ho intentes.

Si després d’aquestes frases en anglès tan motivadores t’has quedat amb ganes de més, també pots repassar aquests phrasal verbs relacionats amb portar un estil de vida saludable i començar, almenys, des del punt de vista lingüístic, a posar-te en forma per aquest estiu.

Més expressions, frases, tips… al nostre blog, passa’t per la secció “Aprendre anglès” i descobreix una altra forma de millorar el teu nivell d’anglès!