Recordeu el concurs que us vam proposar fa un mes? El dia de Sant Jordi és un dia molt especial per tots, i a Merit vam voler fer-lo encara més especial amb el nostre concurs de redaccions “My favourite thing”. Heu sigut molts els que ens heu enviat la vostra redacció, i no ens ho heu posat gens fàcil… Però per fi ha arribat el dia de presentar-vos els nostres tres guanyadors! Això sí, abans volem donar-vos les gràcies a tots per haver participat. Sou uns artistes!

GUANYADORS

A la categoria “Fins a 8 anys” tenim la Celia, de 7 anys. La Celia estima tant la seva família, que l’ha triat com la seva favourite thing. Moltes felicitats!

concurso redacciones

concurso redacciones

A la categoria “De 9 a 12 anys” tenim la Clara, de 9 anys. Ella ens deixa clar que una de les seves pasisons és bussejar, pel que la seva favourite thing és el seu tub de snorkel. Moltes felicitats, Clara!

concurso redacciones

I, per últim, a la categoria “De 13 a 18 anys”, tenim l’Abel, de 16 anys. L’Abel ens ha volgut transmetre la seva passió per la música a través del seu violí, fidel company seu des de que tenia només 6 anys. Moltes felicitats!

concurso de redacciones

PREMIS

concurso de redaccionesEl premi a la categoria “Fins a 8 anys” ha sigut el fantàstic llibre d’il·lustracions Maps, d’Aleksandra Mizielinska i Daniel Mizielinsk, una espècie d’Atles en el qual els nens no només aprendran anglès, sinó que també tindran l’oportunitat d’aprendre sobre altres països, on se situen al mapa, les seves cultures, els llocs més emblemàtics i els plats, tradicions, maneres de vestir… més tipics de cadascun d’ells.

concursio de redacciones emotionary

El premi a la categoria “De 9 a 12 anys” ha sigut el llibre, també il·lustrat, Emotionary: say what you feel, de Cristina Núñez i Rafael R. Valcárcel. Amb ell, els nens aprendran a identificar i descriure fins a quaranta-dos estats emocionals diferents. És una forma molt bona d’aprendre a expressar-se i a dir el que un sent en cada moment. Si ja costa fer-ho en el propi idioma, aprendre a fer-ho en anglès serà encara més productiu!

concurso de redaccionesI a la categoria “De 13 a 18 anys” el premi ha sigut el llibre The Curious Incident of the Dog in the Night-Time, de Mark Haddon, una novel·la molt recomanable pels joves, no només per la qualitat de la història en sí, l’entretinguda que és i els premis que ha aconseguit, sinó també perquè l’acompanya la simplicitat del seu vocabulari i l’ajuda que pot suposar per millorar el vocabulari i la comprensió lectora en anglès.