Aquest estiu no llencis la tovallola amb l’anglès. S’acosten les vacances, els plans estivals i el que és possiblement una de les teves èpoques preferides de l’any. Per això, cal no perdre cap oportunitat per aprofitar-lo al màxim!

Aprendre anglès a l’estiu, és possible? La resposta és sí. Però, per si ho segueixes dubtant, a Merit tenim un pla infal·lible perquè a més de la teva rutina d’estiu, puguis aprofitar l’estiu i millorar el teu nivell d’anglès.

Segurament ja estaràs pensant en els viatges que faràs, els plans amb els teus amics, la platja, la muntanya… Però a continuació et presentem el millor còctel de l’estiu per gaudir d’un estiu èpic sense deixar d’aprendre anglès:

  1. Cursos d’anglès d’estiu: Aquesta és la solució més efectiva, especialment si t’apuntes a un curs intensiu d’estiu, ja que aconseguiràs millorar de manera efectiva el teu nivell d’anglès, i en un temps rècord! En 90 hores, aconseguiràs arribar al nivell que tant et costa i, a més, practicant diàriament en les teves intervencions diàries, tant dins de les aules com aplicant tot el que aprenguis en els teus plans per aquest estiu.
  2. Plans en anglès: L’estiu és l’època de l’any en què més plans es fan ja que, més enllà de la platja i la muntanya, hi ha els viatges fora de les nostres fronteres (que en la majoria dels casos impliquen relacionar-te en anglès) i infinitat de plans que inclouen parlar en anglès com a extra (anar a un festival, veure una pel·lícula antiga en el cinema d’estiu…). Qualsevol excusa és bona per aprendre anglès!
  3. Netflix, HBO…: Si ets més de relaxar-te a casa, és possible que recorris a alguna d’aquestes opcions habitualment ja que, a través de plataformes de contingut digitals, també es pot gaudir d’una tarda de cinema, sèries o documentals en versió original. Tant Netflix com HBO compten amb una gran quantitat de contingut propi que val la pena veure sense subtítols. A més, si encara no ho has provat… el primer mes és gratis!
  4. Posa en pràctica el que has après durant el curs: Si el que busques és un manteniment d’estiu pel que fa al teu nivell d’anglès, ho tens fàcil. Repassar el que s’ha après durant el curs i aplicar-ho en el teu dia a dia t’ajudarà a començar al setembre en el mateix punt on ho vas deixar.
  5. Dóna-li una oportunitat als teus llibres preferits en anglès: No saps quin llibre escollir aquest estiu? Recupera un dels teus llibres preferits en català i llegeix-te’l aquest cop en anglès. Com que ja és un vell conegut, sabràs contextualitzar perfectament les parts més complicades. És un exercici perfecte per aprendre anglès de forma autodidacta.