Després de l’èxit de “Despacito” sembla impossible hi hagi cançó d’estiu que pugui fer-li ombra. I sí; tot i que aquest any es postulen a candidates cançons en anglès com “Flames” (David Guetta i Sia) o “Remind Em to Forget” (Kygo), Fonsi i Daddy Yankee van batre tots els rècords l’estiu passat i, amb ells, les cançons llatines que també es troben en les primeres posicions de les llistes d’èxits d’aquest estiu.

Però què té d’especial una cançó per ser un summer hit? Doncs òbviament el ritme enganxós i les estrofes alegres i fàcils de cantar. Però allò especialment important és la lletra, ja que, si no enganxa ni es queda a la ment de les persones que l’escolten, no sol triomfar en la temporada estival.

L’important perquè una lletra triomfi és que estigui en boca de tots més enllà del seu propi significat. Segur que et venen a la ment exemples de sobres, com la mega coneguda cançó oficial del passat mundial de futbol de 2010 “Waka-Waka” de Shakira o l’”Aserejé” de les Ketchup, si ens remuntem a l’estiu de 2002.

Sens dubte, la lletra, la melodía i el que transmet la cançó són els tres elements fonamentals per traçar el seu camí cap a l’èxit o cap a l’oblit, i a l’estiu s’ha de dir que a Estrella Damm saben mnolt bé el que fan. És per això que, any rere any, una de les candidates principals a “summer hit” és sempre la cançó del seu anunci. Aquest any, l’anglès torna a ser l’idioma de la cancó que el protagonitza i, probablement, també protagonitzarà la banda sonora de l’estiu en sí. Així que para atenció, aprèn-te la lletra… i canta-la amb els teus amics a les tardes i nits de platja! Segur que et servirá per pasar moments inolvidables i també per millorar el teu nivell d’anglès.

A més de les cançons en anglès, també hi ha altres activitats en anglès que milloraran les teves habilitats lingüístiques. Descobreix-les al nostre blog!