Avui inaugurem oficialment la temporada d’estiu! Semblava que no arribaria mai, però… per fi! Ja podem dir que l’estiu ha arribat per quedar-se i això és sempre una bona notícia, ja que significa que el curs ha acabat, la jornada laboral es redueix i donem la benvinguda a les esperades vacances d’estiu. Amb això últim no es pot competir.

L’estiu també arriba per deixar-nos temps per fer tot allò que no ens ha donat temps a fer durant l’hivern: llegir-te el llibre que vols, tornar a fer esport a l’aire lliure o aprendre o millorar aquell idioma que se’t resisteix o que et ve de gust començar a aprendre.

Si un dels teus reptes d’aquest estiu és millorar el teu nivell d’anglès, a Merit ja estem preparats un any més amb una nova edició dels cursos d’anglès d’estiu, uns cursos intensius amb els quals aconseguiràs superar el teu nivell ràpidament i al màxim rendiment. A més, està disponible per tots els nivells i per a totes les edats.

A més, amb l’estiu, arriben les ofertes i amb els cursos d’estiu per a nens i joves estem de promoció! Estalvia en formació d’idiomes i fes que comencin l’estiu perfeccionant tot el que han après durant el curs d’una forma divertida i estimulant, ja que el programa d’estudis d’aquests cursos inclou tant activitats dinàmiques i en grup, com jocs i activitats per assentar els conceptes teòrics.

Si necessites repassar només una part de l’idioma, també pots optar pels nostres cursos intensius de conversa en anglès o el de Improve your Skills, cursos que tenen com a objectiu centrar-se en una habilitat lingüística determinada per millorar-la. El primer consisteix a reforçar la part de speaking, a través de la recreació de converses reals, la intervenció directa dels alumnes en les activitats i l’ús correcte d’expressions habituals en contextos específics. En el segon podràs triar l’habilitat que vulguis millorar: speaking & listening o reading & writing i centrar-te en ella durant tot el curs.

Has pensat en apuntar-te a un intensiu d’idiomes? A Merit, a més dels cursos d’anglès d’estiu, també disposem de cursos d’idiomes d’estiu tant de francès com d’alemany, en els quals podràs aprendre el des de zero o superar el nivell que tinguis actualment. Consulta tots els nostres cursos i triomfa aquest estiu!