Sortir a prendre unes copes sembla senzill, però quan portes tantes tardes (o nits) freqüentant els mateixos locals, acabes sentint que necessites canviar d’aires, o inclús de gent. Però, si vols anar una mica més enllà, pots provar d’anar a llocs als que ni tan sols sigui el català l’idioma més parlat, i llavors sí que podràs dir que estàs canviant d’aires de veritat! És per això que aquest cop volem portar-te una llista dels 5 millors Irish Pub de Barcelona. Tria el que més t’agradi i ves a passar-ho de luxe!

1. The George Payne Irish Pub

The George Payne Irish Pub és un bar situat a la Plaça Urquinaona (molt a prop de Plaça Catalunya). És conegut com el millor o un dels millors Irish Pub a Barcelona, al qual dstaquen les hamburgueses i els nachos, amb una àmplia varietat de cervesa embotellada i un ambient jove, internacional i molt divertit, sobre tot quan t’ofereixen un 2×1 al mig dia.

És un bar perfecte on gaudir d’una boníssima nit pel centre, veure un partit del teu equip i… cantar al seu boig karaoke dels dijous! Tot això, és clar, a part de conèixer gent de tot el món. Així que treu-te la vergonya de sobre i fes sortir el teu millor anglès que, segurament, fins i tot per demanar una cervesa hauràs de ser un “Irish” més!

2. Michael Collins

El Michael Collins s’ha guanyat una fama immillorable a partir del grandíssim ambient que ha aconseguit crear al llarg dels anys. Fundat el 1997 a tocar de la Sagrada Família, és una de les millors opcions per gaudir d’unes hores d’ambient irlandès i internacional, bones cerveses i bon rock en directe, tot això reconegut i publicat pels propis clients.

Quan parlem de pubs irlandesos, hem de tenir sempre en ment aquesta petita joia de la nostra ciutat. Un bar perfectament adaptat per tot el que et pugui venir de gust amb una cvervesa a la mà. Conèixer gent nova, conèixer altres cultures, cantar a tot pulmó amb els grups en directe, ballar… i fins i tot aprendre anglès!

Un ambient com el d’aquest local és difícil de trobar. Així que has de tenir clar que, si et decideixes a venir, tard o d’hora tornaràs!

3. The Wild Rover Irish Pub Barcelona

El Wild Rover és un bar d’aquells que no pot permetre que els seus clients passin set mentre veuen jugar el seu equip o gaudeixen dels músics en directe que decoren de la millor forma possible l’ambient del local. És per això que, a part dels refrescos més habituals, t’ofereixen una varietat enorme de cerveses de barril per poder tastar la que més et vingui de gust, o donar-li una oportunitat a aquella que no coneguis i vulguis provar per primer cop.

Una decoració impecable, un excel·lent tracte per part del personal, una carta molt variada, qualitat amb menjar i beguda i un gran ambient irlandès, tant per decoració com pels habituals clients que el freqüenten, fan d’aquest local un lloc molt complet si es tracta de passar una tarda (o nit) tan divertida com diferent.

El servei sol ser en anglès, així com la seva carta i els seus clients. Un local ubicat a Les Rambles és el que té, més encara tractant-se d’un Irish Pub. Així que tens aquí mateix l’ocaisó perfecta per comprovar com va el teu vocabulari. Si vols, abans pots venir a fer una prova de nivell per fer-te una idea!

4. Flaherty’s Barcelona

El Flaherty’s és conegut per molts per ser un “típic bar d’esports irlandès”, i això es tradueix en un lloc espaiós, agradable, amb molt bon servei, bon ambient, concorregut i amb bona beguda (especialment servesa). A part d’això, el menjar també és abundnat i de qualitat.

Aquest Irish Pub està ubicat també molt a prop de Les Rambles, i en ell es respira un ambient que et demana que t’uneixis a qualsevol conversa que et trobisper acabar coneixent gent de qualsevol racó del món (obviament, fent servir el teu millor anglès!).

El servei, a més d’amable i atent, sol ser en anglès. Posats a conèixer gent de tot el món i a practicar el teu anglès. què menys que fer la teva comanda també en anglès, no?

5. Sheneanigan’s Irish Pub Barcelona

No podia quedar fora el que encapçala la lista dels Irish Pub de Barcelona més antics. Aquest Irish Pub, que va obrir les seves portes per primer cop fa més de 20 anys sota el nom de The Quiet Man, combina una decoració típica irlandesa, un ambient amigable i multicultural, menjar irlandès, clients habituals a la barra i pantalles per veure els partits en directe.

Al Sheneanigan’s es pot gaudir d’una llarga i variada carta de cerveses de barril, amb ofertes bastant impactants que t’ho posaran difícil per triar la teva beguda. A més, els monòlegs, concursos i “concerts” en directe doten el local d’un ambient ideal que el fan passar d’ordinari a especial, cosa que fa que tot aquell que l’abandona, sempre vulgui tornar.

La seva clientela sol ser d’origen molt dispers i l’anglès la seva llengua més habitual. Amb un ambient tan jove i variat, és difícil resistir-se a compartir uns moments, xerrades i experiències (cervesa en mà) amb aquell o aquella “guiri” que sembli tenir alguna cosa interessant i divertida per explicar-te. Simplement deixa la vergonya enrere i fes-ho!