Encara que al principi tots ens bloquegem una mica a l’hora d’expressar-nos en anglès, l’estiu és l’època perfecta per posar-lo en pràctica. Començar, a vegades, fa vergonya. És per això que volem donar-te algunes claus per superar qualsevol barrera i que parlar en anglès no sigui un problema!

1. Cursos a l’estranger

Realitzar un curs d’idiomes a un altre país t’ajudarà tant per millorar el teu nivell d’anglès com per viure una experiència inoblidable. L’objectiu d’aquests cursos no és exclusivament seure en una aula per atendre les classes, sinó que es pretén que estiguis 100% immers en un entorn anglès, al qual hauràs d’utilitzar l’idioma per comunicar-te contínuament. I inconscientment ho fas. I és que els amics i experiències que guanyes en un entorn així fan que tot sigui molt més senzill, i que tornis amb un nivell molt més alt.

2. Curs de conversa

Apuntar-te a un curs intensiu de conversa et servirà per aprendre ràpidament a desenvolupar-te en anglès. A més de comunicar-te, milloraràs la teva fluïdesa i adaptaràs les expressions que has après amb teves converses. Si vas en companyia d’un amic, l’experiència pot ser encara més divertida!

3. Amics internacionals

No et tallis! Si et presenten a algú que no parla el teu idioma, parlar en anglès és la solució! Més enllà de si et fa una mica de vergonya, faràs que aquesta persona se senti més integrada i podràs practicar en viu tot el que hagis après.

4. Una mica cada dia

Com ja hem comentat altres vegades, la constància és una de les claus a l’hora d’aprendre anglès. Si el teu objectiu aquest estiu és millorar el teu nivell abans de començar el nou curs, no el deixis passar i dedica-li cada dia una estona, ja sigui amb sèries, cançons, xerrades amb “guiris”… Al final de l’estiu, segur que estàs preparat per començar setembre amb un anglès renovat!

5. Jocs de taula en anglès

Si ja t’has cansat del Parxís o del Risk, passa’t als jocs de taula en anglès! Així, a més de divertir-te amb els teus amics o la família, li afegireu l’extra de parlar en anglès, un component que pot fer la partida molt més interessant i que us servirà com a exercici de speaking gairebé sense adonar-vos-en.

6. Llegeix en veu alta i grava’t

Si vols millorar la teva expressió oral, aquest exercici t’ajudarà a detectar els teus errors i així poder saber com millorar la teva pronunciació i altres errors de dicció, com l’entonació o l’ús d’expressions quotidianes. Només necessites un mòbil i un text en anglès que et cridi l’atenció.