L’estiu significa vacances, relax i per descomptat sèries. Aquesta temporada ve carregada de novetats, especialment des de la nostra plataforma preferida… Les sèries de Netflix que s’estrenen (o que s’han estrenat) pròximament continuen amb les històries que van quedar obertes l’estiu passat o vénen per posar-li una mica més d’intriga a aquests pròxims mesos. Estàs al dia del que està per arribar? A continuació et fem una breu introducció del que trobaràs molt aviat.

Veure sèries en anglès és una forma de complementar la teva formació o de millorar el teu nivell d’anglès pel teu compte. Si t’has quedat sense idees, aquí et deixem algunes de les novetats més refrescants d’aquest estiu:

  • 13 Reasons Why (Per 13 raons) Season 2. Estrena: 18 de maig.

És una de les estrenes fortes d’aquest estiu. És sens dubte una de les temporades més esperades després de l’èxit que va caracteritzar la seva polèmica estrena l’any passat. Aquesta sèrie de Netflix contínua a través del desenvolupament personal dels personatges, que va més enllà de la mort de l’Hanna Baker. La trama se centra en les noves versions dels fets que sorgeixen arran del seu judici i de com els seus companys, família i amics intenten treure a flotació la veritat.

  • GLOW. Season 2. Estrena: 29 de juny

Continua l’emissió de “GLOW”, el programa de lluita lliure femení que va revolucionar la televisió en mostrar com, les dones dels anys 80, també saben lluitar al ring i pels seus drets. Aquest cop tornen amb noves ambicions i defensant de nou el seu missatge feminista, compartint la seva particular visió del moviment #MeToo.

  • Safe. Season 1. Estrena: 11 de maig.

Compta com fins i tot en un exclusiu barri residencial, també hi ha lloc per a les desaparicions, com la de la filla del protagonista. Protagonitzat per Michael C. Hall, qui reconeixeràs pel seu paper principal en la sèrie Dexter, en un context més aviat dramàtic, la trama es complica a través de les relacions entre els membres de la comunitat.

  • The Sinner. Season 2. Estrena: 1 d’agost.

La sèrie ens va sorprendre l’estiu passat quan la protagonista Cora Tannetti, una jove mare aparentment sense problemes, assassina de cop i volta a una persona en públic. A través de la investigació del crim, la protagonista juntament amb un policia, descobreixen les complicades profunditats ocultes en la psique de la Cora. En aquesta segona temporada, la història fa un gir argumental i se centra en la Vera, l’únic nexe amb la trama de la primera temporada, és el detectiu Bill.

A més si ets alumne de Merit i fan de les sèries de Netflix, estàs de sort! Amb la teva renovació per a l’any vinent (abans del 13 de juliol) entraràs en el sorteig d’una de les 60 targetes de Netflix que sortegem. Assabenta’t de tot aquí i no et quedis sense participar!