Aquest estiu ja no tens excusa per evitar seguir aprenent anglès, i no cal que ho facis tu sol. Si els teus amics tampoc volen que l’estiu els passi factura aquestes vacances, us deixem 6 idees amb les que parlar anglès i mantenir-lo en forma durant aquests mesos d’estiu:

  1. Sessió de cinema d’estiu. És molt fàcil: només necessites un ordinador portàtil i reunir els teus amics per gaudir d’una pel·lícula en versió original (o amb subtítols). A més, si us ve de gust veure una pel·lícula relacionada amb la temporada estival, sempre es pot acudir a un clàssic com Roman Holiday, o pel·lícules més actuals com The Hangover.
  2. Karaoke amb les cançons de l’estiu. Reuneix els teus amics, les millors cançons de l’estiu en anglès que recordeu de tots els temps, i a cantar! Si no tens un karaoke com a tal, també pots improvisar-ne un, ja que la majoria de cançons que estan a YouTube també tenen una versió subtitulada o en la qual apareixen les “lyrics” de cada tema.
  3. Anar a un bar d’intercanvi d’idiomes. Pots anar a prendre alguna cosa al bar de sempre, o divertir-te amb els teus amics a bars on es pot parlar anglès! A més de ser una experiència diferent, parlaràs en anglès amb persones d’altres nacionalitats. Una oportunitat única per conèixer a gent nova i seguir millorant el teu anglès.
  4. Organitzar una escapada a l’estranger. Improvisa una escapada de cap de setmana fora d’Espanya. És cert que a aquestes alçades de l’estiu sembla que ja no es pot organitzar un viatge, però és just ara el moment en què surten els descomptes d’última hora… Així que no perds res per provar sort i, si sona la flauta, practicar anglès a l’estranger amb un viatge improvisat, que sempre són els millors!.
  5. Endevina la pel·lícula. Segurament ja has jugat a aquest joc, però en anglès pot ser més interessant ja que, a més de fer mímica i endevinar el nom de la pel·lícula en anglès, també podeu afegir una nova regla: donar pistes i, òbviament, aquestes hauran de ser en anglès.
  6. Jocs de taula en anglès. Tant si ets dins com fora de casa, una partida del teu joc de taula en anglès preferit sempre és una bona opció. Reptar, jugar i parlar en anglès amb els teus amics al voltant d’un tauler pot ser una bona manera de posar en pràctica el teu nivell d’anglès i de no perdre el ritme aquest estiu.