L’estiu ha vingut amb molta força! I, ara que ens trobem en ple equador estiuenc, podem confirmar que aquest any ha vingut a visitar-nos un estiu amb molt de sol, molta calor, pocs dies de pluja i moltes ganes d’anar a la platja. Les platges de la nostra costa, com de costum, estan plenes de gent. Barcelonesos, turistes… tots volen gaudir d’un dels moments més relaxants i esperats de l’any. Per això, costi el que costi, busquen un forat entre la multitud, estiren la seva tovallola, deixen les seves coses i… cap a l’aigua i a prendre el sol! I, amb la de turisres que hi ha passant-ho en gran per les nostres platges, has aprofitat ja per posar el teu vocabulari en anglès per un dia de platja?

El que és un fet és que, vagis on vagis, si ets prop de Barcelona trobaràs turistes amb tota seguretat. I el cert és que un dia de platja és l’ocasió perfecta per deixar-se anar, conèixer gent nova i, de pas, posar en pràctica tot el que has après durant el curs d’anglès! Així que, aprofitant que és estiu i que te’n vas de vacances, treu a la llum el teu millor anglès en aquells dies de platja que tant has esperat durant tot l’any. I per si necessites una petita empenta, et deixem uns consells per parlar en anglès aquest estiu una llista del vocabulari en anglès més comú que pots necessitar per anar a la platja. Fora excuses!

 1. Beach umbrella / sunshade – sombrilla
 2. Seagull – gaviota
 3. Lighthouse – faro
 4. Sunglasses – gafas de sol
 5. Crab – cangrejo
 6. Folding chair – silla plegable
 7. Beach chair – silla de playa
 8. Suncreen – potector solar
 9. Swimsuit – traje de baño
 10. Swimming trunks – bañador
 11. Hat – sombrero
 12. Beach ball – balón de playa
 13. Flip flop – chanclas
 14. Starfish – estrella de mar
 15. Fish – pez
 16. Sea – mar
 17. Sandcastle – castillo de arena

 1. Beach bucket – cubo de arena
 2. Shovel – pala
 3. Ship – barco
 4. Sailboat – barco de vela
 5. Shell – concha
 6. Lifebelt – salvavidas
 7. Lifeguard – Socorrista
 8. Sand – arena
 9. Waves – olas
 10. Fins – aletas
 11. Goggles – gafas para nadar
 12. Ice-cream – helado
 13. Sun – sol
 14. Surfboard – tabla de surf
 15. Anchor – ancla
 16. Fishing rod – caña de pescar
 17. Basket – cesta

 1. Deckchair – tumbona
 2. Palm tree – palmera
 3. Seashore – Orilla
 4. Tide – Marea
 5. Current – Corriente
 6. Shark – Tiburón
 7. Dolphin – Delfin
 8. Whale – Ballena
 9. Rocks – Rocas
 10. Breakwater – Espigón
 11. To dive – Bucear
 12. To swim – Nadar
 13. Buoy – boya
 14. Towel – toalla
 15. Jellyfish – medusa
 16. Seafront – paseo marítimo
 17. Cooler – nevera portátil