Torna setembre i comencem el curs escolar carregats de novetats! Els que ens coneixen saben que vam començar el curs amb magnificència i amb ganes d’ensenyar tant als nostres alumnes de sempre com als nous que hem tornat amb els nostres cursos més coneguts i, a més, amb algunes novetats per no deixar de sorprendre’t. A continuació t’expliquem com afrontarem aquest curs 2018-19.

Si no ens coneixes encara, has de saber que oferim cursos d’idiomes en francès, anglès, alemany, italià, portuguès, xinès, rus i japonès, a més de la modalitat de cursos d’espanyol per a estrangers, per a totes les edats, nivells i en diferents formats. L’únic que has de fer per saber quin curs et convé és revisar totes les opcions i venir a fer la prova de nivell: és gratuïta a tots els nostres centres d’idiomes i t’ofereix una orientació molt valuosa a l’hora de triar qualsevol curs.

Per als que ja ens coneixeu i formeu part de la família de Merit però encara no heu renovat la matrícula, tenim una bona notícia! Pots fer la teva renovació online omplint les teves dades al formulari web.

Ja saps quin curs d’idiomes triar aquest any? Tant si vols millorar o aprendre una llengua des de zero, a Merit tenim diferents formats de cursos que s’adapten al que necessitis:

NOVETATS

Els cursos anuals són els que s’allarguen durant tot l’any escolar, d’octubre a juny, per als que volen consolidar el seu nivell d’idiomes durant 3 hores a la setmana. Els cursos intensius, amb una durada de 4 mesos, permeten que l’alumne superi un nivell d’anglès, francès o alemany en un temps reduït. També continuem amb les nostres modalitats de cursos de conversa, cursos d’idiomes per a empreses i cursos subvencionats. Però aquest any hem afegit una nova modalitat i la nostra novetat més important: els cursos d’idiomes online!

Els cursos d’idiomes online neixen amb l’objectiu de que els nostres alumnes puguin aprendre idiomes com i quan vulguin. Actualment disposem de cursos online d’anglès, francès, alemany i espanyol. No tens gaire temps per aprendre idiomes? Prova amb els nostres cursos! Trobaràs formació online de qualitat i molta flexibilitat.

A més, tan si ets alumne de Merit com si no, pots gaudir de les nostres noves activitats als Tallers per a nens o els Workshops per a joves i adults, on podràs seguir aprenent anglès d’una forma diferent, divertida i distesa.

Encara no t’has decidit? Aquest any tenim ofertes especials tant per als que ja sou alumnes com pels nous alumnes. Pots consultar-les a la nostra secció de “Promocions” i comprovar si hi ha alguna que s’adapti al curs d’idiomes que vols estudiar aquest any.