Què difícil és trobar a algú a qui li sobri el temps! Els exàmens, els projectes, els entrenaments, el gimnàs, el treball, les reunions, els nens… Hi ha infinitat d’assumptes, motius i circumstàncies que ens tenen embolicats, i això passa dia sí i dia també! Així doncs, amb aquest panorama, probablement aprendre aquell idioma que tens pendent fa anys segueix quedant en un segon pla.

I és que, quants de vosaltres heu pensat en aprendre anglès, però al final no us heu apuntat per falta de temps? Segur que molts. Però… i si et diem que ara l’horari i el lloc els decideixes tu? I si, a més, ara només necessites encendre el teu mòbil o ordinador per poder arribar al nivell d’anglès que desitges? És precisament aquesta falta de temps el que hem volgut atacar i eliminar. Si l’horari i el lloc els tries tu i amb el teu mòbil pots fer tot el que necessites, ja no hi ha res que jugui en contra teva. S’han acabat les excuses: ja pots aprendre anglès online amb els cursos d’anglès online de Merit School!

El concepte és molt senzill: ON i QUAN vulguis. A més, podràs fer el curs des del dispositiu que més et convingui a cada moment, tindràs l’opció de tenir accés als 5 nivells, s’avaluarà la teva pronunciació amb el nostre software de reconeixement de veu i fins i tot se’t pot assignar un tutor que et guiarà i motivarà al llarg del curs.

Aprendre anglès online no és només una opció més per als nostres usuaris. El curs online de Merit arriba a la nostra plataforma com una solució per tots aquells que no tenen la sort o el temps de poder realitzar un curs de forma presencial.

Basat en el mètode “Learning by Doing”, el curs d’anglès online de Merit et guiarà per tot el nivell (o nivells) d’anglès que hagis triat, portant a la pràctica tot allò que vagis aprenent a partir de vídeos, activitats i exercicis. Al cap i a la fi, aprendre anglès online és molt més senzill i efectiu si la base ve regida per elements visuals i un mètode d’aprenentatge atractiu.

I a més de tot això, val la pena afegir que també teniu disponibles els cursos online d’alemany, francès i espanyol. I si vols veure una mostra, pots provar aquí la demo del curs.