Si la teva assignatura pendent és aprendre idiomes… Aquest curs és el teu curs! A Merit estem de tornada amb els nostres cursos de sempre i amb moltes novetats més que t’ajudaran a millorar el nivell de l’idioma que estiguis estudiant, obtenir una titulació oficial o aprendre un idioma més des de zero. Estàs preparat?

Moltes vegades la falta de temps suposa una barrera a l’hora d’aprendre idiomes. Tant és així que, malgrat estar matriculats en un centre d’idiomes, les classes s’acaben apartant de la nostra rutina abans d’haver aconseguit l’objectiu inicial. La nostra proposta d’aquest any són els cursos d’idiomes online, que permeten a l’alumne estudiar anglès, francès, alemany o espanyol (en el cas dels nostres alumnes internacionals) al moment i al lloc que ells triïn, solucionant així el problema de la disponibilitat d’horari.

A més dels nostres cursos online, als nostres centres d’idiomes trobaràs cursos en 9 idiomes dividits per nivells i per edats. L’únic que has de fer per començar a aprendre idiomes és venir a presentar-te a la nostra prova de nivell: és gratuïta i t’ajudarà a escollir el curs que més vagi amb tu.

Per aconseguir un títol de formació superior, un treball en una empresa internacional o demostrar la teva vàlua parlant idiomes a l’hora de fer entrevistes o altres situacions professionals, és necessari disposar d’una titulació que certifiqui un nivell d’idiomes determinat. A Merit ho tens molt fàcil: des dels nostres centres podràs certificar el teu nivell d’anglès mitjançant les certificacions oficials corresponents als exàmens de Cambridge, o el teu nivell d’alemany a través de les titulacions del Goethe-Institut. Pels exàmens de Cambridge, a les secretaries dels nostres centres d’idiomes gestionem tot allò relacionat amb Cambridge Examinations, des dels cursos de preparació dels exàmens de Cambridge fins la documentació necessària per presentar-te el dia de l’examen. Quant als exàmens del Goethe, també ens encarreguem de tota la documentació necessària per facilitar la teva inscripció.

Aquest curs aposta per aprendre idiomes! Aprofita totes les facilitats que tens a la teva disposició a Merit School i consulta les nostres promocions. Segur que pots utilitzar alguna al curs que vulguis realitzar aquest any! A més, recorda que tens matrícula gratuïta fins al pròxim 21 de setembre a qualsevol dels nostres cursos d’idiomes.