Que hagués sigut de la nostra infància sense totes les històries i tots els contes que els nostres pares, avis, tiets… ens explicaven abans d’anar a dormir? Segurament els contes amb els que vam créixer van ser la font d’inspiració i imaginació més gran que vam tenir, i és que la imaginació d’un nen no té límits, i els contes no fan més que portar-la encara més enllà. Gràcies a aquests contes hem viscut les més grans aventures, ens hem emocionat, hem rigut, hem plorat i, sobre tot, ens hem omplert de valors amb cadascun d’ells. Per tot això, els dies 19, 20 i 21 de setembre volem que els vostres nens acompanyin al nostre contacontes en anglès a l’aventura que els té preparada! Una oportunitat magnífica perquè els nens puguin traslladar l’anglès a un nou món i, així, familiaritzar-se encara més amb aquest nou idioma.

Aquestes sessions són gratuïtes i van dirigides a nens i nenes entre 3 i 8 anys. Els horaris són els següents:

  • Centre Maragall – dimecres 19 de setembre de 17.30 h a 18:30 h
  • Centre Sant Martí – dijous 20 de setembre de 17.30 h a 18:30 h
  • Centre Sant Cugat – divendres 21 de setembre de 17.30 h a 18:30 h

Important! El conte dels nens i nenes entre 3 i 5 anys començarà  a les 17:30 h i el dels nens i nenes entre 6 i 8 anys serà a continuació, a les 18:00 h.

Per poder assistir-hi cal reservar plaça amb antelació. Emplena el formulari que trobaràs a continuació (1 formulari per cada nen que vingui) i deixa la teva imaginació volar!