Que arriba Halloween! Per fi arriba aquella època de l’any en què a totes hores hi ha “pelis” de por a la televisió, les botigues s’omplen de teranyines, les difresses passen a ser macabres, les nits ens deixen veure el seu costat més fosc… i tothom busca els plans per Halloween més originals!

No són pocs els aficionats a aquest tipus de celebracions, i més concretament al terror. És un fet que la sensació de por activa tots els nostres sentits, fent-nos estar alerta en tot moment del nostre voltant i sentir una adrenalina que a molts ens fa gaudir, per molt malament que ho estiguem passant. Però, si el simple fet de veure una pel·lícula ja ens fa sentir això, què tal provar-ho en primera persona?

Si aquest Halloween vols portar el terror més enllà, no perdis detall a aquest post perquè et portem els plans per Halloween més diferents i terrorífics que puguis trobar a Barcelona i rodalies. No et faltarà de res, i molt menys POR.

  1. HALLOWEEN PORTAVENTURA

Tot i que ja és un clàssic entre els que vivim a Catalunya, anar a Port Aventura sempre s’ha considerat com un pla diferent, i molt més si es tracta d’un dels planes per Halloween.

Tant si decideixes passar la not allí com si hi vas un sol dia, podràs gaudir de diversos túnels i cases del terror, shows de tot tipus i per totes les edats, una decoració espectacular arreu del parc i uns fantàstics actors que li donaran el toc perfecte a la decoració i faran que no trobis a faltar absolutament res. A més, com sempre, estaran obertes per tothom les atraccions de sempre. Per adrenalina no serà!

  1. HORRORLAND PARK

Aquest, sens dubte, és el punt més fort, la més gran novetat i un dels millors plans per Halloween (si no el millor) de  Catalunya aquest any. Una grandíssima notícia pels amants del terror i que segur que no deixarà indiferent a absolutament ningú.

I és que arriba a Cercs (Berguedà. Barcelona) el primer Scream Park del sud d’Europa. Un parc d’atraccions exclusivament dedicat al terror, aixecat a l’antiga central tèrmica de la comarca i que va molt més enllà del que els típics túnels del terror ens han ensenyat.

El parc t’ofereix 5 Haunetd Houses o passatges del terror (autèntic terror), 1 escape room (que malauradament ja ha esgotat les seves entrades) i 1 Extreme House, si és que reuneixes el valor suficient per entrar-hi. Els organitzadors no han volgut donar gaires detalls sobre el que podràs trobar a l’Extreme House, però el que sabem és que entraràs completament sol, les criatures que hi ha dins podran tocar-te i hauràs de signar un full pel que pugui passar…

Una experiència única i inigualable que per fi ha arribat a casa nostra. Afanya’t si vols aconseguir les poques entrades que queden, ja que només obriran 15 dies aquest 2018!

  1. ESCAPE ROOMS:

Els escape rooms estan en plena expansió. I és que, si fa uns mesos tots contestàvem “Escape room? Què és això?”, avui dia no queda gairebé ningú que no ho hagi provat mínim un cop i ja n’hi ha un a cada cantonada i de totes les temàtiques possibles. Tot i que és un pla per qualsevol moment de l’any, són també una molt bona opció a contemplar als nostres plans per Halloween.

El concepte d’escape room ha anat variant fins prendre diversos camins. Hi ha els que són purament una prova d’ingeni i intuïció, altres que requereixen també d’habilitat, i finalment trobem els que exigeixen uns nervis d’acer i molt de valor per poder sobreviure.

En aquest post hem fet una selecció de 5 escape rooms de terror que pots provar aquest Halloween. Aconseguiràs sobreviure?

  • JIGSAW. Els teus amics i tu desperteu als lavabos d’una antiga fàbrica i us adoneu que, de sobte, esteu enmig dels jocs de Jigsaw. Haureu d’estar molt atents a les seves instruccions si voleu sortir amb vida.

Que comenci el joc…

  • CLOWN KEY. El teu somni era muntar un circ, i ja ho tenies tot fet. Però, quan semblava que tot era perfecte, totes les persones que havies contractat despareixen… Com és possible? Prepareu-vos per resoldre aquest enigma, i també per sobreviure! Però molt de compte, potser no esteu sols…

Podreu escapar?

  • THE HOUSE OF WHISPERS. Teniu 60 minuts per descobrir i entendre la misteriosa mort del fill petit d’Olivia Farmer, Charlie. A mesura que avanceu aniran sorgint altres misteris que no faran més que afegir tensió i terror a la història. Sereu capaços de combatre una por tan gran per resoldre el cas?

Welcome to the House of Whispers…

  • OUIJA ESCAPE ROOM. Segons el públic en general, un dels escape rooms més terrorífics que pots afrontar actualment. Espiritisme, exorcisme, màgia negra… tot això, barrejat amb les proves de valor que haureu d’anar superant i una ambientació impecable (sentiràs que ets a una “peli” de por), faran que t’endinsis en un dels teus pitjors malsons.

Hi ha coses amb les que no hauries de jugar…

  • EL ORFANATO. Un orfanat es veu obligat a tancat les seves portes degut a uns successos inexplicables i malgrat ser l’única llar de centenars de nens. Mai es va donar resposta a aquests successos. 63 anys després es reobre el cas i els teus amics i tu sou els elegits per resoldre d’una vegada per totes els enigmes que allí s’amaguen. No podeu deixar que us guanyi la por…

T’atreveixes?