Que l’alemany avui dia és un dels idiomes de major projecció laboral, és una cosa innegable. Tots sabem que el potencial econòmic d’Alemanya és enorme, tant industrial com polític. Potser per això no és gens estrany que estiguis buscant un curs d’alemany online, per molt difícil que pugui semblar d’aprendre. Però aquest, de fet, és un dels millors moviments que pots realitzar per reforçar el teu futur.

Ser capaç de comunicar-te en alemany et converteix en un gran candidat per les empreses, alemanes o no, i que operen tant al nostre país com a l’estranger. I no només això, sinó que el simple fet de saber alemany et pot convertir en una peça fonamental en labors de relacions internacionals, o en qualsevol en què la comunicació sigui de vital importància.

Sense anar més lluny, l’alemany és l’idioma més parlat d’Europa i el desè de tot el món, amb més de 180 milions de parlants. Si saps alemany pots moure’t per Àustria, Suïssa, Bèlgica, Luxemburg i Liechtenstein (a part d’Alemanya, lògicament), a més d’altres 20 països els quals compten també amb un gran nombre de parlants. Entre els països esmentats, n’hi ha que són líders d’importants sectors, pel que conèixer la seva llengua t’ajudarà a entendre molt millor la seva cultura i tindràs moltes més probabilitats de ser contractat.

A Merit som conscients de tots els avantatges que et pot aportar l’alemany, i no ens hem volgut quedar de braços creuats. Així doncs, com a gran novetat d’aquest any, ja teniu disponibles els cursos d’alemany online!

Amb els nostres cursos d’alemany online tindràs moltes opcions i possibilitats, a més de total flexibilitat:

  • Pots estudiar quan i on vulguis
  • Tens accés des del teu mòbil, Tablet o PC
  • Pots accedir a 5 nivells (A1-C1)
  • Tens l’opció de comptar amb el suport d’un tutor
  • Aprens de forma dinàmica a partir de vídeos, activitats i exercicis
  • Podràs posar a prova el teu progrés amb exercicis de repàs i examen final per passar de nivell
  • Malgrat ser online, també s’avaluarà el progrés de la teva pronunciació gràcies al nostre software de reconeixement de veu

A més, pots provar les nostres demos de cursos online per familiaritzar-te amb el curs d’alemany abans de fer-te amb ell.

Una oportunitat única per aprendre un dels idiomes més sol·licitats del món, i el més important: al teu ritme!

Cursos d’alemany online