Si has estat buscant un curs de francès online, segurament ja siguis conscient de que aquest és un idioma que et pot obrir moltes portes en un futur. Entre altres moltíssims avantatges, el francès és un grandíssim punt a favor a l’hora de trobar feina, i és que les empreses franceses, canadenques suïsses, belgues i africanes et veuran com un perfecte aliat pel fet de ser regions francòfones. A més, són més de 200 milions de persones a tot el món les que parlen aquest idioma, sumant un total de 68 estats i governs.

D’altra banda, els cursos de francès són molt demandats arreu del món, i no per casualitat: és la llengua estrangera que més s’aprèn (després de l’anglès) i l’única, junt amb l’anglès, que s’ensenya a tots els països del món. A més, has de tenir en compte que aprendre un sol idioma (normalment l’anglès) no és una garantia tan fort com aprendre’n dos, i menys encara si parlem de tres! I és que el francès és una llengua que ajuda a sentar les bases d’altres idiomes tals com l’espanyol, el portuguès, l’italià, el rumanès (llengües llatines) i també l’anglès. Així doncs, si aprendre idiomes ja és un avantatge de per sí, el francès t’ajuda a exprimir-los al màxim.

A Merit som conscients de tots els avantatges que et pot aportar el francès, i no ens hem volgut quedar de braços creuats. Així doncs, com a gran novetat d’aquest any, ja teniu disponibles els cursos de francès online!

Amb els nostres cursos de francès online tindràs moltes opcions i possibilitats, a més de total flexibilitat:

  • Pots estudiar quan i on vulguis
  • Tens accés des del teu mòbil, Tablet o PC
  • Pots accedir a 5 nivells (A1-C1)
  • Tens l’opció de comptar amb el suport d’un tutor
  • Aprens de forma dinàmica a partir de vídeos, activitats i exercicis
  • Podràs posar a prova el teu progrés amb exercicis de repàs i examen final per passar de nivell
  • Malgrat ser online, també s’avaluarà el progrés de la teva pronunciació gràcies al nostre software de reconeixement de veu

A més, pots provar les nostres demos de cursos online per familiaritzar-te amb el curs de francès abans de fer-te amb ell.

Una oportunitat única per aprendre un dels idiomes més sol·licitats del món, i el més important: al teu ritme!

Cursos de francès online