Algun cop t’has plantejat aprendre idiomes online? Segurament, els cops que has pensat en aprendre un idioma has buscat les acadèmies on s’ensenya aquest idioma, les que tens més a prop de casa, les que tenen millors preus… i has mirat les classes que millor s’ajusten al teu horari. Aquest és, més o menys, el procediment que tots hem seguit algun cop. Però, i si et diem que pots aprendre idiomes sense haver de fer res d’això?

Segur que molts de vosaltres us heu quedat a les portes d’estudiar aquell idioma que fa tant que voleu aprendre, ja sigui per falta de temps, perquè l’acadèmia d’idiomes us queda lluny de casa o perquè els horaris us van fatal. Sigui quin sigui el motiu, el resultat és el mateix: t’has quedat sense aprendre un idioma que t’aniria genial per la feina, pels teus viatges, i també pel teu CV.

A Merit som conscients que tots teniu coses a fer, que a vegades els horaris són molt exigents, que sempre va bé tenir moments de relax i que aprendre idiomes pot quedar en un segon pla quan el temps no sobra. Per això hem pensat… si l’alumne no va a Merit, Merit va a l’alumne! I com ho hem fet? Doncs donant-te la possibilitat d’aprendre idiomes online! Que bé sona!

Aprendre idiomes online és una cosa a la que potser no estiguis acostumat. És una idea innovadora i que requereix de mètodes d’aprenentatge tan senzills com efectius, així com dinàmics i divertits. És probable que mai hagis après cap idioma d’aquesta manera, i per això et portem aquest post. Volem ensenyar-te els avantatges que té aprendre idiomes online i tot el que guanyaràs amb aquest mètode d’aprenentatge.

Avantatges d’aprendre idiomes online

  • Pots estudiar on i quan vulguis. Amb els cursos d’idiomes online no has d’anar a classe i no has de seguir cap horari establert. Tu decideixes quan posar-te mans a l’obra. Un mètode 100% flexible que s’adapta als teus horaris i inclús a les teves ganes en cada moment.
  • Des del mòbil, la Tablet i/o el PC. La nostra plataforma d’estudi està adaptada a tots tres dispositius, pel que en cada moment podràs triar des de quin dels tres estudiar. Així doncs, pots començar la lliçó amb el teu ordinador a casa i acabar-la des del mòbil prenent el sol a la platja. Dit d’una altra forma, el teu curs estarà perfectament sincronitzat als tres dispositius.
  • Aprofitar els teus temps morts. Hi ha dies en què ens trobem amb moments en els quals no tenim res a fer. Amb els nostres cursos online podràs treure-li el màxim rendiment a aquests temps morts aprenent l’idioma que tu triïs.
  • Més econòmic. Per norma general, tot el que compris online et sortirà més barat, i els nostres cursos no en són una excepció!

Si vols més informació sobre els nostres cursos online, no dubtis en consultar el nostre web fent clic al botó que et deixem a continuació: