Aquestes dates i encara no tens la teva disfressa de Halloween? No et preocupis, que fins i tot en això estem per donar-te un cop de mà!

Halloween és una nit molt divertida, i és que et pots trobar de tot. Hi ha qui es pren les difresses molt seriosament, fins al punt d’arribar a fer por de veritat. Aquestes disfresses que et fan sentir com a una “peli” de por són genials! D’altra banda, hi ha qui s’ho pren més a la lleugera i amb un lleçol blanc, uns forats i un parell de taques vermelles com a sang ja en tenen prou. Amb aquest tipus de disfresses més aviat t’entra el riure, i ho saps! Però també hi ha qui confon Halloween amb Carnestoltes, pel que amb qualsevol cosa es conformen. Aquests últims són els causants de que, enmig d’un grup de zombis, aparegui de cop un Bob Esponja o un Pikachu. Desentona una mica, però li donen un toc més divertit.

Nosaltres, com que no sabem a quin grup hi ets tu, intentarem proposar-te disfresses de Halloween de tot tipus i que tu mateix t’encarreguis de triar l’estil que més t’agradi. I és que Halloween és la nit del terror per excel·lència, però el més important és que, entre tant de terror, passis el dia també amb rialles i diversió!

Així doncs, aquí et deixem la nostra llista d’idees per disfresses de Halloween. Molt atent, que d’aquestes idees pot sortir la disfressa que t’acompanyi la nit més terrorífica de l’any!

IDEES PER DISFRESSES DE HALLOWEEN

1- Maquillatge. Fer servir maquillatge per les teves disfresses de Halloween és practicament garantir el triomf. El maquillatge en molts casos és el punt més important de la disfressa, sempre que s’acompanyi dels complements adequats. És per això que, si ja tens aquests complements per muntar la teva pròpia disfressa (un vestit, un corbatí, una capa…), és probable que tan sols amb uns retocs de maquillatge tinguis la teva disfressa a punt. Una de les opcions més barates, sens dubte!

disfraces-de-halloween-maquillaje

2- Cosplays. Fer un cosplay (costume play) com a disfressa de Halloween és també una fantàstica idea i que segur que cridarà molt l’atenció. Pels que no sapigueu què es un cosplay, bàsicament es disfressar-se d’un personatge d’algun videojoc, còmic, sèrie o pel·lícula. Així doncs, Halloween és l’ocasió perfecta perquè et sentis com un dels teus personatges favorits.

3- Màscares. Igual que el maquillatge, les màscares són grans protagonistes de les disfresses de Halloween. Són un recurs molt efectiu per representar els personatges més emblemàtics del terror. Amb la vestimenta adequada, una màscara pot ser l’opció més senzilla i més ràpida per fer tremolar a més d’un la nit de Halloween.

4- Pallasso. Pot semblar que les disfresses de pallasso queden millor per Carnestoltes, però la veritat és que una bona disfressa i amb el maquillatge adequat pot fer sortir corrent a més d’un. Moltes bromes terrorífiques s’han fet amb aquestes disfresses, i inclús pots inspirar-te en algunes de les pel·lícules de por més famoses.

5- Zombis. Els zombis són, sens dubte, uns dels reis d’aquesta festa. Des que va néixer la idea dels morts vivents cap als anys 80, s’han dut a terme infinitat de pel·lícules, sèries, videojocs… que els utilitzen com a referència. I és que els zombis són pràcticament una icona del terror i, com a tals, no poden faltar a cap Halloween. Si els teus amics i tu us poseu d’acord, podeu arribar a ser l’horda que concentri tots els focus de la festa!

6- Pels nens també!. Als nens els encanta Halloween. La imaginació dels més petits no té limits, i posar-se una disfressa per ells és com adquirir tots els poders que sempre han volgut tenir. Si disfresses al teu nen/nena del seu major heroi/heroïna, segur que li donaràs el millor regal que pot desitjar en un dia com Halloween.