Tot i que el dia de Halloween ja ha passat, l’època de la por sempre s’allarga uns quants dies més. I és que a tots (o gairebé tots) ens encanta passar-ho “malament”. Les pelis de por ens acompanyen tot l’any, però en aquesta època encara més. Les disfresses, les botigues decorades, les festes… tot està relacionat amb la por, amb les bruixes, els vampirs, els esquelets i les criatures de la nit en general, i apareixen també les cançons de Halloween. I tot això, en definitiva, és el paradís pels nens!

I tot i que sembli contradictori, Halloween és pura diversió pels més petits. A països com Estats Units tenen fins i tot la seva pròpia tradició perquè els nens surtin al carrer a passar-ho en gran. I és que una època de pura fantasia, com ho és la de Halloween, està feta a mesura per a la seva imaginació i diversió.

Crec que tots estem d’acord si diem que la música és un element essencial en qualsevol tipus de celebració. Ja sigui per animar, dramatitzar o fer-nos tremolar, la música sempre hi és per acompanyar i fer-nos vibrar. I, com no podia ser d’una altra forma, les cançons de Halloween també fan acte de presència. I a Merit hem pensat, és possible que els nens aprenguin anglès en una època com aquesta? Doncs sí, ho és! Existeixen moltíssimes cançons de Halloween per a nens amb les quals els peques poden aprendre vocabulari bàsic i típic d’aquesta època, i tot d’una forma amena i divertida!

En aquest post hem volgut fer una recopilació de 5 cançons de Halloween per nens amb les quals podreu divertir-vos i passar una estona amb els nens alhora que apreneu anglès. Activa els subtítols en anglès a cada vídeo i… a cantar!

1. Knock knock, trick or treat?
2. Five little pumpkins

3. Five little monsters jumping on the bed

4. Skeleton dance

5. Go away!