Les raons per aprendre anglès són tantes, i moltes d’elles tan òbvies, que segurament no et fa falta que te les reciti perquè ja te les saps. I és que l’anglès és l’idioma universal per excel·lència. Pot ser no sigui l’idioma amb més parlants natius, però sí que és el que qualsevol persona del món utilitzarà per comunicar-se amb tu si no parleu la mateixa llengua.

Si això no és motiu suficient, a infinitat de llocs de treball l’anglès és un idioma gairebé obligat i, si no, molt valorat. És una llengua tan demandada que moltíssima gent ja compta amb un nivell elevat, per la qual cosa no tenir un bon nivell d’anglès et deixa per sota de molts candidats.

A nivell educatiu i cultural, l’anglès també està molt present. Tenir accés a centres de formació internacionals i a tot tipus d’informació global (sobretot a internet) són punts molt importants per la teva formació que no sempre es tenen presents.

I també podem tenir en compte detalls com els viatges o vacances a l’estranger, la possibilitat de comunicar-te amb altres persones, entendre altres cultures, obrir-te noves portes i ampliar els teus horitzons. L’anglès és universal en tots els aspectes, i per això has de tenir-lo molt present a l’hora de definir les teves qualitats.

A Merit som conscients de tots els avantatges que et pot aportar el francès, i no ens hem volgut quedar de braços creuats. Així doncs, com a gran novetat d’aquest any, ja teniu disponibles els cursos d’anglès online!

Amb els nostres cursos de francès online tindràs moltes opcions i possibilitats, a més de total flexibilitat:

  • Pots estudiar quan i on vulguis
  • Tens accés des del teu mòbil, Tablet o PC
  • Pots accedir a 5 nivells (A1-C1)
  • Tens l’opció de comptar amb el suport d’un tutor
  • Aprens de forma dinàmica a partir de vídeos, activitats i exercicis
  • Podràs posar a prova el teu progrés amb exercicis de repàs i examen final per passar de nivell
  • Malgrat ser online, també s’avaluarà el progrés de la teva pronunciació gràcies al nostre software de reconeixement de veu

A més, pots provar les nostres demos de cursos online per familiaritzar-te amb el curs de anglès abans de fer-te amb ell.

Una oportunitat única per aprendre l’idioma més sol·licitat del món, i el més important: al teu ritme!

Cursos d’anglès online