T’has preguntat algun cop què és el Nadal per tu? Unió, amor, màgia, solidaritat, família… El Nadal és una època molt especial cada any, plena de sentiments, retrobades i amb un significat especial per cadascun de nosaltres. I per això volem preguntar als nostres alumnes més petits: què és per vosaltres el Nadal?

En què consisteix el concurs?

 • Els nens i nenes alumnes de Merit d’entre 3 i 12 anys  que vulguin participar al concurs hauran de DIBUIXAR una postal (pot ser en blanc i negre o en color) a la qual representin què és el Nadal per ells.
 • El dibuix ha de fer-se en un full DIN A4.

On entrego la postal?

 • Pots entregar-la a la secretaria del teu centre Merit (Maragall, Sant Martí o Sant Cugat)
 • O enviar-la mitjançant el formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina.
 • IMPORTANT: En el cas d’entregar-la en mà, a la part del darrere del full ha d’especificar-se el nom i cognoms del nen o nena, l’edat, el centre Merit on estudia (o Escola on fa l’extraescolar) i el nivell d’anglès que està cursant.

Hi ha data límit?

 • Podràs entregar la postal fins el dijous 29 de novembre inclòs.
 • Més enllà d’aquesta data no s’acceptaran més postals.

Hi ha premi?

 • La postal guanyadora serà la imatge de la postal de Nadal de Merit,
 • Serà la imatge de portada del nostre web,
 • Es publicarà a les nostres xarxes socials,
 • I també hi haurà un regal sorpresa!

Pots enviar la teva postal escanejada al formulari que et deixem a continuació:

Tamany màxim 10MB