Que aixequi la mà qui tingui pensat aprofitar algun descompte aquest Black Friday!???? Aquest 23 de novembre es celebra un dels dies de major activitat comercial de l’any (el Black Friday), i a Merit també el volem celebrar amb vosaltres! Però nosaltres hem optat per muntar la nostra pròpia festa i us portem la “Black Week de Merit”. Si t’estàs preguntant què és això, jo t’ho dic: descomptes als nostres cursos online per a estudiants individuals durant tota la setmana!

Com sabeu, aquest any hem vingut carregats de novetats, però la més important, sens dubte, ha sigut l’arribada dels cursos online de Merit (ja teniu fins  a 7 idiomes disponibles!). I, com que no volem deixar de sorprende-us, aquest Black Friday, durant tota la setmana, podreu aprofitar les nostres promocions per fer-vos amb els cursos online a un preu encara més reduït!

L’únic que heu de fer és introduir el codi del cupó que us deixem a continuació i podreu comptar amb:

  • 15% de descompte als cursos multinivell amb/sense tutor: cupó BLACK-FRIDAY-15
  • 10% de descompte als cursos d’un nivell amb/sense tutor: cupó BLACK-FRIDAY-10

El codi del cupó haurà d’introduir-se al moment de fer la compra del curs (o cursos) que cadascú triï. Als següents enllaços trobareu tota la informació que necessiteu, els diferents cursos i nivells disponibles per a cada idioma i els camps a omplir per fer-vos amb ells:

Aquesta promoció serà vàlida fins el diumenge 25, així que aprofita mentre puguis! Aquesta és la teva oportunitat perquè aquell idioma que se’t resisteix… deixi de fer-ho d’una vegada per totes! A més, els cursos online són la solució perfecta contra un dels nostres principals problemes: la falta de temps. Però no només això. Estudiar online té molts més avantatges! Al nostre blog, per si encara t’ho estàs pensant, t’expliquem els principals avantatges d’estudiar idiomes online, perquè no t’ho pensis més!

Si encara no t’has ficat aquest idioma a la butxaca és perquè no vols!