Cada dia que passa és un dia menys perquè arribi el Nadal, i això pot posar-nos una mica nerviosos. Els dinars i sopars familiars, aquell cosí que viu fora i que ve a visitar-nos, les vacances a la feina, preparar-ho tot pel nostre viatge… Però, si hi ha quelcom que ens estressa en especial, són sens dubte els regals de Nadal. I és que, o ho tens claríssim, o és molt difícil triar el regal adequat per a cada persona. És per això que hem vingut a donar-vos un cop de mà i a aportar-vos algunes idees perquè els vostres regals de Nadal no siguin tan estressants.

Això sí, els nostres regals buscaran sempre que la persona es diverteixi, s’entretingui i, sobre tot, aprengui idiomes! Així doncs, si una persona especial per tu està aprenent o vol aprendre algun idioma, para atenció: en aquesta llista pots trobar el que serà el seu regal de Nadal!

1. JOCS DE TAULA

Els jocs de taula poden ser una forma molt divertida i efectiva d’aprendre idiomes si se segueix la norma bàsica: jugar en l’idioma que es vol aprendre! Al següent enllaç us deixem uns quants jocs que podeu regalar: jocs de taula per aprendre idiomes.

2. PEL·LÍCULES

És ben sabut que veure “pel·lis” en versió original ajuda molt a millorar la comprensió de l’idioma, el vocabulari i la desimboltura en la parla. És una forma molt efectiva d’acostumar-se a escoltar aquest idioma i d’aprendre noves expressions. Aquí podeu triar quines pel·lícules veure segons el nivell que cadascú necessiti practicar. Tu tries:

3. CERTIFICACIÓ D’IDIOMES

El teu fill/a vol realitzar un examen de Cambridge en el 2020? Un molt bon regal pot ser regalar la inscripció a una d’aquestes reconegudes certificacoins d’anglès. No sé si ho saps, però actualment el 26% de les ofertes de feina exigeixen coneixements d’una llengua estrangera. I, encara que a una entrevista de feina, l’entrevistador valorarà la teva desimboltura amb l’idioma, al fer els primers filtres els certificats tenen una especial importància. Una empresa no té temps de comprobar el nivell de cada candidat.

4. LLIBRES

Els llibres també són un gran recurs. Malgrat no practicar l’idioma parlat i/o escoltat, llegir en un altre idioma ajuda molt a adquirir vocabulari nou i el ritme de l’aprenentatge és més flexible i adaptable a la necessitat del lector. A l’enllaç trobaràs tres llibres recomenats per a cada nivell: llibres per aprendre idiomes

A més, recomanem un llibre escrit per un “aprenedor d’idiomes”: Fluent in three months, de Benny Lewis. Un llibre que no t’ensenya idiomes, sinó que t’ensenya a aprendre idiomes. Potser no el més divertit, però sí el més pràctic dels llibres a regalar.

5. CURS DE CONVERSA

A partir de gener 2020 comença un nou bloc de classes de conversa en anglès en grups molt reduïts al centre de Maragall. regala un pack de 10 classes d’1 hora i mitja a la setmana per millorar la desimboltura, la naturalitat i la capacitat de desenvolupar conversas en anglès.

6. CURSOS D’IDIOMES ONLINE DE MERIT

Si es tracta d’aprendre idiomes, no poden faltar els nostres cursos d’idiomes online! La millor solució per aprende un idioma de la forma més còmoda, adaptable i flexible possible.

7. ESCAPADA DE CAP DE SETMANA

Si és una persona especial, sempre pots optar per un regal/pla que sigui també especial. Convida-la a un cap de setmana (o el temps que sigui) al país en el que es parla l’idioma que vol aprendre. Londres, Roma, Berlín, París… Amb regals de Nadal així… no fallaràs mai! 😉