El compte enrere ja ha començat, i si no, mira el teu calendari d’advent! Aquí a Barcelona potser no fa prou fred com per poder fer ninots de neu, però els carrers són plens de decorats, campanes, llums de Nadal… i tots tenim (o tindrem) el pessebre preparat a casa. Però, com no podia ser d’una altra manera, l’arbre de Nadal, el Pare Noel i els Reis Mags seran els grans protagonistes per uns dies als nostres pobles i ciutats.

Tot això que acabem de mencionar són elements típics del Nadal i tots els coneixem de sobres. Però… sabries traduïr-los a l’anglès? A Merit ens encanta celebrar les festes de Nadal, i per això volem compartir amb vosaltres la nostra llista de vocabulari de Nadal en anglès, perquè puguis gaudir d’aquestes festes sigui on sigui!

Així doncs, us deixem una llista de 31 paraules típiques del vocabulari de Nadal en anglès. Són paraules molt típiques d’aquesta època, així que segur que les podreu utilitzar en algun moment, o inclús les sentireu a moltes sèries o pel·lícules com Home Alone!

 1. Neu- snow
 2. Ninot de neu – snowman
 3. Floc de neu – snowflake
 4. Bola de neu – snowball
 5. Adorns – decorations / ornament
 6. Campanes – bells
 7. Dringar – jingle
 8. Cascabells – jinglebells
 9. Espelma – candle
 10. Arbre de Nadal – Christmas tree
 11. Àngel – angel
 12. Vesc – mistletoe
 13. Garlanda- wreath / garland or hanging decoration
 14. Cartes de Nadal– Christmas cards
 15. Regals – gifts / presents

 1. Ren – reindeer
 2. Xocolata calenta – hot chocolate
 3. Pessebre – manger
 4. Llums de Nadal – Chistmas lights
 5. Pare Noel – Santa Claus / Father Christmas
 6. Elfs – elfs
 7. Trineu – sleigh
 8. Pol Nord – North Pole
 9. Reis Mags – Wise Men
 10. Estrella – star
 11. Xemeneia – fireplace
 12. Bon Nadal – Merry Christmas
 13. Bon any nou – Happy New Year
 14. Nit de Nadal – Christmas Eve
 15. Calendari d’Advent – Advent calendar
 16. Nadala – carol

Saber determinades paraules en anglès sobre un tema en concret (com, per exemple, el vocabulari de Nadal d’aquest post) pot ser-te de molta ajuda en algunes converses, però no en totes. Al nostre blog trobaràs molts consells, ajudes i materials per aprendre anglès, però on millor podem ajudar-te és als nostres cursos d’anglès. I, si no disposes del temps suficient per assistir a un curs, sempre pots acudir al nostre curs d’anglès online! Una opció còmoda, 100% flexible, econòmica i molt pràctica. La millor forma d’aprendre anglès al teu ritme i adaptant-se totalment a les teves necessitats. Perquè aprendre un idioma és més que saber-se unes quantes paraules, i nosaltres sabem com fer-ho!