Fotos i més fotos… De l’arbre, de la neu, dels adorns, dels carrers, dels llums, de les estrelles… Fotos dels teus cosins, els avis, els tiets, de tota la família, del sopar, de la taula… Tot són fotos al Nadal! I amb tanta foto, per què no aprofitar per treure el postureig a passejar? Si ets dels que els agraden les fotos, aquests dies són dies forts pel teu Instagram, i per això volem posar-te al dia amb les frases de Nadal en anglès que pots fer servir als teus peus de foto.

Arriben els dies de Nadal, i arriba el postureig nadalenc! Per això, aprofitant l’època, volem compartir amb vosaltres una llista de frases de Nadal en anglès, totes elles perfectes per acompanyar les vostres fotos d’Instagram. I és que, amb l’excés d’amor d’aquestes dates, al final acaba venint de gust una mica d’humor i una mica de postureig, no creus?

Tots sabem que a Instagram el postureig és una arma letal, no falla mai. Tota foto que es valori ha de portar una descripció com Déu mana, i ho saps! Per això mateix, fa un temps que us vam deixar una llista de 20 frases en anglès per triomfar a Instagram. Però, com que també volem que triomfis a Instagram al Nadal, queda’t amb nosaltres per gaudir de l’edició nadalenca: “23 frases de Nadal en anglès per triomfar a Instagram!”.

 1. Have your selfie a very merry Christmas.
 2. Wishing you and yours a jolly holly Christmas!
 3. Believe in your elf.
 4. Jingle Bells all the way, and all that jazz.
 5. I actually want socks for Christmas. I love socks!
 6. Christmas Stockings – I’ve finally found a use for that sock without a match!
 7. I’m only a morning person on December 25th.
 8. All is calm, all is bright.
 9. Sleigh all day and sparkle all night!
 10. Hot Chocolate season is here again!
 11. All I want for Christmas is food.
 12. Let the overeating begin!
 13. Believe in the magic of the season.
 14. ‘Tis the season to sparkle.
 15. When snow falls, nature listens.
 16. Merry everything and happy always!
 17. Whatever happens under the mistletoe, stays under the mistletoe.
 18. If kisses were snowflakes, I’d send you a blizzard.
 19. All the jingle ladies.
 20. Sleigh my name, sleigh my name.
 21. There’s snow place like home.
 22. I think I’m Bi-Polar.
 23. Jingle bell rock this Christmas.

I ja que tens el mòbil a mà i t’agrada el postureig en anglès… què et sembla si ajuntes les dues coses i les utilitzes per aprendre anglès d’una vegada? I si a més ho fas des de casa i amb el teu propu horari? Amb els nostres cursos d’anglès online ja és possible!

CURS D’ANGLÈS ONLINE