Ei, que s’acaba l’any! T’has plantejat fer els teus propòsits d’any nou en anglès?

Efectivament, entrem a la recta final de l’any! Tenim a tocar el 2019 i el 2018 ja ha començat a fer les maletes. Potser aquest any ha sigut un any genial per tu, o potser has tingut moments difícils de superar. Potser has tingut un any intens i se t’ha presentat nous reptes, o potser la tranquil·litat i la rutina han sigut els teus companys de viatge durant tot el 2018. Alguns haureu conegut moltíssimes persones noves, mentre altres us haureu limitat a mantenir el vostre cercle de sempre. Cada any, igual que les persones, és una història distinta, un món apart. Però, si hi ha quelcom que no canvia mai, aquests són els propòsits d’any nou!

I és que, ens vagi com ens vagi l’any, sempre tenim alguna cosa a millorar o canviar de cara a l’any següent. Hi ha propòsits de tot tipus i amb metes o objectius ben diferents entre sí, tot i lògicament tots ells amb les mires a millorar la nostra qualitat de vida. Entre els nostres propòsits d’any nou no contemplem deixar d’ensenyar-te idiomes, així que nosaltres seguim amb el nostre estil. És per això que, aquest cop, volem compartir amb vosaltres una llista de propòsits d’any nou en anglès. Si un d’ells és aprendre idiomes, aquesta és una forma de començar!

 1. Perdre pes / posar-me en forma – To lose weight / get fit
 2. Fer més esport / Practicar un nou esport – To do more sports / To practise a new sport
 3. Tenir una vida menys sedentària – Beat a sedentary lifestyle
 4. Deixar de fumar – Quit smoking / Give up smoking
 5. Menjar sà – Start eating healthier every day
 6. Estalviar – Save money
 7. Viatjar a nous llocs – Travel to new places
 8. Trobar una nova feina – Get a new job
 9. Aprendre idiomes – Learn languages
 10. Vure pel·lis i sèries en versió original – Watch movies and series in original version 
 11. Aconseguir el certificat de Cambridge – Obtain the Cambridge Certificate
 12. Beure menys alcohol – Drink less alcohol
 13. Passar més temps amb la família i els amics – Spend more time with family and friends
 14. Gaudir al màxim cada dia – Enjoy each day to the fullest
 15. Realitzar un voluntariat – Resolve to volunteer