Així com cada any apareixen les cançons de l’estiu quan ens apropem al juny, en arribar el desembre comencen a sonar les cançons de Nadal. El Nadal està pensat per ser una època de pau, felicitat, harmonia, família, fraternitat… Però no tot pot ser perfecte… ja que, si no t’agraden les típiques cançons de Nadal de sempre, pots acabar odiant-la! I és que, si bé les de l’estiu de cada any canvien i es van renovant, les de Nadal són gairebé sempre les mateixes, i això pot ser un problema. Per això hem recopilat algunes cançons de Nadal en anglès, però amb un toc diferent!

No volem que et cansis del Nadal, i un pas és fer que gaudeixis de les cançons en anglès de sempre, però amb un toc d’humor i entreteniment que et facin vibrar i riure! El que més ens agrada de la música és que mai deixarà de sorprendre’ns, i és que hi ha mil i una formes de donar-li la volta a una cançó, o d’aprofitar-la per fer quelcom curiós, divertit, innovador… Doncs això és el que et volem ensenyar!

The Late Late Show és un programa nordamericà que compta amb James Corden, un actor, cantant, guionista, productor i presentador de televisió. Amb un currículum d’aquestes característiques, un late-night presentat per en James tenia totes les de triomfar, i així ha sigut. Amb un programa al més pur estil Late Motiv (del nostre Andreu Buenafuente), va crear una secció que es diu “Carpool Karaoke”, a la qual tots els seus invitats són famosos que comparteixen amb ell un viatge en cotxe mentre xerren i canten una cançó. És clar que, al Nadal, la secció s’adapta a l’època i passa a dir-se “Christmas Carpool Karaoke”, i és aquesta mateixa la que hem aprofitat per aquest post.

Així doncs, et deixem amb algunes de les cançons de Nadal en anglès més conegudes, interpretades des d’un altre punt de vista. Primer us deixarem el fragment del “Carpool Karaoke” i després una versió oficial. Relaxeu-vos i gaudiu: el talent no té límits!

Santa Claus is coming to town

All I want for Christmas is you

Joy to the world

Com a extra, us portem una fantàstica versió a capella de la cançó Wonderful Christmas time seguida de la versió de Demi Lovato. Sens dubte, ambdós vídeos són dues obres mestres!

Wonderful Christmas time