Hi ha qui diu que el dia d’any nou no és més que un dia qualsevol. No obstant, per molts altres, l’arribada d’un nou any suposa una descàrrega d’energia positiva, noves portes per obrir i esperances de que tot anirà millor. És com si entrar a un nou any fes que tot allò dolent et donés l’oportunitat de tornar a començar. És per això que és una època que es rep amb tant d’optimisme i il·lusió.

Els propòsits d’any nou són un clàssic que mai pot faltar quan arriba la recta final de l’any. I és que són ells els que donen vida a aquesta il·lusió de la que estem parlant. Els propòsits són tot allò que volem canviar o millorar, i l’any nou és una excusa perfecta per fer-ho. I, ara que el 2019 és cada cop cop més a prop i que segur que ja tens clar quins seran els teus, toca treure la força de voluntat i complir-los!

Però complir amb els teus propòsits segur que no és fàcil. Solen ser temes complexos i difícils de canviar (per això són coses que no has pogut canviar durant tot aquest any…). La teva força de voluntat i motivació seran molt importants per poder complir amb ells, i aquí és on podem ajudar-te!

Al post d’avui et portem 6 frases en anglès que t’inspiraran i ajudaran a complir amb els teus propòsits. A vegades les paraules poden donar-te la força que necessites per aconseguir els teus objectius!

 1. “It is never too late to be what you might have been.” — George Eliot
  • “Mai és massa tard per ser el que podries haver sigut” – George Elliot
 2. “The first step towards getting somewhere is to decide you’re not going to stay where you are.” — J.P. Morgan
  • “El primer pas per arribar a qualsevol lloc és decidir que no et quedaràs allà on ets.” – J.P. Morgan
 3. “Be the change that you wish to see in the world.” ― Mahatma Gandhi
  • “Sigues el canvi que vols veure al món.” – Mahatma Gandhi
 4. “Don’t make excuses. Make things happen. Make changes. Then make history.” — Doug Hall
  • “No posis excuses. Fes que les coses passin. Fes canvis. Lavors fes història.” – Doug Hall
 5. “The new year stands before us, like a chapter in a book waiting to be written.” — Melody Beattie
  • “El nou any ens espera, com el capítol d’un llibre esperant a ser escrit.” – Melody Beattie
 6. “Don’t look back. You are not going that way.” — Unknown
  • “No miris enrere. No aniràs en aquesta direcció.” – Desconocido