Fa unes setmanes us vam proposar una llista de regals de Nadal amb els quals poder aprendre idiomes i passar una bona estona alhora. I és que fer regals no és tan fàcil com sembla, i demanar ajuda o buscar idees sempre és una bona idea per ampliar la llista d’idees que podem tenir de primeres. Doncs amb els regals de Reis passa el mateix!

Ara que arriben els Reis Mags, és possible que molts de vosalres estigueu en la mateixa situació que llavors i no sapigueu què regalar. Doncs bé, en aquesta ocasió també volem ajudar-vos, però no de qualsevol manera. Aquest cop volem anar una mica més enllà, i per això us oferim una llista de regals de Reis amb els que podreu colaborar amb una causa solidària alhora que feu un regal que pugui il·lusionar l’afortunat/da. No us sembla genial?

Existeixen moltes empreses, associacions, fundacions… que es preocupen de que l’esperit de Nadal es faci realitat, almenys per qui el busca, i organitzen campanyes com les que us presentem a continuació. Perquè els regals de Reis poden ser més que això! Tria la que més t’agradi i posa-li el teu granet de sorra.????

  1. Apadrina una tortuga amb el CRAM

Si coneixes a algú que sigui un amant dels animals, aquest pot ser un gran regal per a ell/ella! Al Centre de Rescat de la Fundació CRAM hi ha varis exemplars de tortuga marina que, degut a lesions que presenten, no poden ser alliberades al mar, ja que es considera que no sobreviurien al medi salvatge. D’aquesta manera, les tortugues passen a ser residents i requereixen d’una atenció específica diària: alimentació, neteja i seguiment mèdic. Apadrinant una tortuga fas que tot això sigui possible, ja que les tortugues poden superar els 90 anys de vida! A mñes, rebràs fotos de la teva tortuga, informació de la seva evolució al centre i un obsequi del CRAM, apart del teu carnet de padrí que et permetrà anar a visitar-la de forma gratuïta sempre que vulguis!

  1. Crema hidratant Lush – Charity Pot

Una crema hidratant que funciona de meravella (paraula dels propis clients!) i que, a més, dóna el 100% del seu preu a petites associacions locals que lluiten per canviar el món, tot i que sigui a petita escala. Dit amb les seves pròpies paraules, “Amb cada compra de Charity Pot, dpme, eñ 100% del preu (menys l’IVA) a petites associacions local sque necessiten aquesta ajuda per continuar amb la increible feina que desenvolupen. Charity Pot financia a organitzacions els principis dels quals coincideixen amb els nostres en el que respecta a la conservació del medi ambient, benestar animal i drets humans”.

  1. Fundació MONA. Quina monada de regals!

“El nou centre de rescat és el projecte més gran dut a terme per MONA i volem invitar-te a col·laborar amb el benestar dels primats en els propers anys i contribuir a que tinguin un millor futur.

El Nadal és una bona oportunitat per això, ja que pots comprar els teus regals a la nostra botiga online i així regalar felicitat als teus amics, familiars… i també als primats!

Moltes gràcies, perquè tota la nostra feina no seria possible sense la vostra ajuda i col·laboració.”

  1. Regalitos del Hospital Sant Joan de Déu

No podia faltar l’hospital dels nostres nens! Si es tracta de campanyes solidàries, el Sant Joan de Déu és pràcticament un referent, i per Nadal no podien posar el fre! Aquest cop et porten uns quants regals que pots fer als teus éssers estimats. Et recomanem els packs que inclouen els seus propis “talonaris”, com el Pac Porque me gusta cuidarte”. Aquests talonaris inclouen vals que donen valor als detalls, més que als regals en sí. Evidentment, tot el que obtenen ho destinen als seus projectes d’investigació social i biomèdica i de cooperació internacional.

  1. Regala “alegria de la bona” amb Cajas Solidarias!

Tal i com expliquen ells mateixos, tu tries la caixa de l’import que desitgis donar i l’obsequiat tria l’ONG a la qual es destinarà la donació. Així doncs, “Cajas Solidarias et permet regalar una donació continguda en una caixeta que genera “alegria de la bona”. Amb Cajas Solidarias regales una donació que ajuda a millorar la vida dels que més ho necessiten. L’obsequiat tria a quina ONG vol destinar la donació. Gaudeix de l’alegria d’ajudar els altres!”

  1. Reis Mags? Millor “Reis Majos”!

Els regals de Reis també poden fer-se a persones que no siguin estrictament properes a nosaltres, i això ho pretén demostrar la Fundació Miaportación. Si decideixes convertir-te en un “Rei Majo”, rebràs la carta de Reis d’una persona adulta atesa per alguna entitat social, i seràs tu l’encarregat de fer realitat el seu desig. Una iniciativa realment preciosa!

  1. Converteix-te en un Rei Mag de veritat!

Els “Reis Majos” pels adults, els Reis Mags pels nens! La campanya “Reis Mags de Veritat” pertén aconseguir que Espanya s’ompli precisament d’axò, de Reis Mags de veritat. Per això, si vols convertir-te en Rei Mag, només has d’inscriure’t al seu web i rebràs la carta de Reis d’un nen o nena perquè siguis tu els seu Rei mag. Per molts d’aquests nens, aquest serà el seu únic regal de Reis; d’aquí la importància i valor d’aquesta campanya. A més, no es tracta de regalar-li el que et sobra, sinó el que de veritat ha demanat. Converteix-te en Rei Mag per un dia i regala un somriure!