Segur que cada any entre els teus propòsits d’any nou hi tens “aprendre idiomes”. Anglès, francès, italià, alemany… sigui quin sigui, sempre va bé aprendre un nou idioma. I és que els beneficis socials, culturals, acadèmics i laborals que t’emportes pel simple fet de saber idiomes són molt grans!

Saber o aprendre idiomes en un món tan globalitztat com el que ens ha tocat viure és gairebé tan beneficiós com imprescindible. T’obrirà les portes a moltíssimes oportunitats i t’ajudarà a comprendre i entendre moltes cultures diferents. A més, és clar, de poder comunicar-te amb persones de tot el món. Queda clar que això et permetrà viatjar amb més seguretat i fluïdesa, tindràs més facilitats per entendre informació fora de la teva llengua, podràs obrir-te a noves cultures i persones… i, així, tota una llista interminable d’aventatges i oportunitats a tenir en compte. Dit això, si ets dels que cada any troba una excusa per no aprendre idiomes, ves canviant d’idea!

A Merit School et proporcionem totes les eines i coneixements que necessites per aprendre un nou idioma, tant si si ja l’has estudiat abans com si comences de zero. Amb tot, si encara no tens clar si apuntar-te a un curs d’idiomes, ja sigui per falta de temps o perquè no tens cap centre de Merit a prop, també en tenim el remei! Amb els nostres cursos online podràs estudiar on i quan vulguis, sense haver de moure’t de casa ni preocupar-te de cap horari, ja que el poses tu!

I per si tot això no fos suficient, encara podem sorprendre’t amb els nostres descomptes de gener! Sí, els Reis Mags també han passat per aquí 😉

Promoció cursos online (fins el 31 de gener)

  • 15% de descompte als cursos multinivell – codi MS-REBAIXES-15
  • 10% de descompte als cursos d’1 nivell – codi MS-REBAIXES-10

Cursos online

Promoció cursos presencials (fins el 25 de gener)

  • Et regalem un mes de classes i, a més, matrícula gratuïta per a nous alumnes als centres de Maragall i Sant Cugat.
  • Tota la informació aquí.

Mai hauràs tingut tan fàcil la possibilitat d’aprendre un nou idioma. Aprofita-la!