Existeixen centenars d’aplicacions online per a aprendre anglès avui dia. Les noves tecnologies fa ja uns anys que ens ofereixen diferents formes d’aprendre o millorar el nostre anglès des del nostre telèfon intel·ligent. Així que ja va sent hora que, en comptes de jugar al Candy Crush mentre estàs en el metro, et descarreguis alguna de les apps que et recomanem perquè aprofitis aquest temps mort de la millor manera.

Quizlet

Aquesta app et permet crear les teves pròpies fitxes educatives o triar entre les creades per altres estudiants. Podràs crear-te, per exemple, llistes de vocabulari afegint la paraula en anglès i la seva traducció i acompanyar-la amb una imatge il·lustrativa.

BBC Learning English App

La BBC ha afegit a aquesta App tot el material que t’oferien en el seu web. Pots seleccionar el material a estudiar entre una de les seves 6 categories: Business English, Everyday English, Grammar, Learn with the News, Pronunciation o Vocabulary.

Word of the day

Tan simple com aprendre una paraula nova cada dia. Insisteixen que aprenent una paraula nova cada dia el nostre cervell actua més ràpid i se sent més sa. Així que cada matí obre la seva App i a memoritzar! Tindràs al costat de la nova paraula el seu significat, un exemple d’ús i podràs escoltar com es pronuncia.

Wordreference Diccionari online

Aquesta aplicació gratuïta t’ofereix un molt bon diccionari per a consultar el significat de les paraules que no entenguis. És un dels diccionaris online més populars! No només podràs accedir al seu significat sinó que fins i tot podràs escoltar com es pronuncia.

El nostre curs d’anglès online!

I no podia faltar el nostre curs d’anglès online ???? que podràs realitzar tant des del teu ordinador o des de les Apps d’IOS i Android. Així t’acompanyarà allà on estiguis.