Un dels punts forts d’estudiar anglès online és la flexibilitat que permet, ja que pots estudiar des de qualsevol lloc i dedicar-li el temps que desitgis. Però la no assistència de forma presencial a una classe i la falta de companys pot ser que faci que de forma gradual perdis la constància i la regularitat d’estudi. És per això pel que avui volem donar-te 5 consells sobre com estudiar anglès online i no perdre mai la motivació en l’estudi.

  1. Estudia diàriament. És important adquirir un bon hàbit d’estudi i dedicar-li uns minuts cada dia. Els trajectes en bus o metro poden ser un bon moment per a estudiar anglès online, o potser abans d’anar a dormir.
  2. Evita les maratons d’estudi. Està demostrat que fer tot el que no has fet en un mes en una sola tarda d’estudi no serveix per a retenir tota la informació. La constància és vital per a qualsevol aprenentatge i és molt més positiu fer una miqueta cada dia.
  3. Distribueix i planifica el teu estudi. Per estudiar anglès online és bàsica la planificació. És per això que la nostra plataforma d’estudi disposa de l’eina “planificador”, on podràs marcar quins dies estudiar al llarg de tot el mes.
  4. Revisar continguts anteriors. És bo repassar de tant en tant el que has anat fent per a així no oblidar el que has après. És per aquesta raó que al nostre curs d’anglès online disposes d’una avaluació contínua. En finalitzar cada unitat realitzaràs un petit test per repassar els continguts principals d’estudi i així assimilar conceptes.
  5. Marca’t un objectiu. Perquè necessites aprendre anglès? Perquè necessites adquirir un nivell Advanced? Tenir clar el teu somni o els teus objectius t’ajudarà a continuar estudiant per a aconseguir-los. Un exemple per no oblidar-lo seria posar-te un post-it amb una paraula que et recordi aquest objectiu a la pantalla del teu ordinador. Segur que així li dediques una estona cada dia a estudiar!

Esperem que aquesta guia et sigui d’utilitat!