Un dels aventatges dels nostres cursos d’anglès online és l’eina del planificador d’estudis. Aprendre qualsevol habilitat requereix una pràctica regular, i nosaltres t’ho posem molt fàcil per complir-ho.

L’eina del planificador la tens inclosa a tots els nostres cursos d’anglès online i et permetrà, a més de veure el teu progrés de manera constant, bloquejar el temps de treball que vols dedicar-li. Podràs marcar en un calendari els dies d’estudi o reservar un horari regular, tal i com faries en una reunió de treball recurrent. Es tracta d’una eina molt útil que representa el calendari amb les dates suggerides en les que has de realitzar les classes per poder finalitzar a temps el curs.

Podràs configurar-lo de manera que s’adapti a les teves necessitats indicant quantes lliçons desitges realitzar per setmana, quins són els teus dies preferits per estudiar o quins dies vols evitar. Per exemple, si sap que normalmentno podràs estudiar els caps de setmana, pots marcar el dissabte i diumenge com dies a evitar i així el planificador ho tindrà en compte. És mportant ressaltar que són dates suggerides, no obligatòries, i que a mesura que avances al curs es va actualitzant la planificació en funció del ritme al que realment estàs seguint.

Disposem de diferents cursos d’anglès online per adaptar-nos a les necessitats de cadascun de vosaltres

  • Cursos d’anglès online d’1 nivell o multinivell. És un curs d’anglès general que pots fer amb o sense tutor. Disposes de 5 nivells, de l’A1 fins el C1.
  • Preparació First Certificate online. És el curs ideal per aquells que ja disposen del nivell B2 i volen presentar-se a l’examen Cambridge First Certificate. Serveix per familiarotzar-se amb el format de l’examen.
  • Preparació Advanced online. D’igual forma que el curs anterior, aquest curs el recomanem a aquells candidats que tinguin assimilat el nivell C1 i vulguin presentar-se a l’examen Advanced.