Has sentit ja a parlar sobre els nostres cursos d’anglès online? En altres ocasions us hem donat alguns consells per poder treure’ls-hi el màxim profit o hem analitzat els avantatges i desavantatges que poden tenir. Però avui volem ser una mica més directes i anar directament a l’objectiu. Potser t’estàs preguntant “quina validesa té aquest curs?” o “si l’aprovo, tindré algun certificat?”, i la resposta és que sí! Si superes el curs online de Merit, obtindràs el teu certificat d’anglès online de superació del curs.

Així doncs, si decideixes aprendre anglès online a Merit, aconseguiràs principalment tres coses:

  1. Tindràs el nivell (o els nivells) d’anglès que hagis decidit superar,
  2. t’emportaràs el teu certifricat d’anglès online en superar el curs,
  3. i, a més, estaràs preparat per a obtenir també el certificat d’anglès oficial de Cambridge (en funció del nivell que hagis cursat).

Com veus, un cop obtinguis el teu certificat d’anglès online, estaràs preparat per a afrontar el certificat oficial de Cambridge que s’ajusti al teu nivell. Els certificats més demandats són tres, i també pots realitzar la teva inscripció online des de Merit. Aquests són:

  1. First Certificate in English (FCE), que equival al B2
  2. Certificate in Advanced English (CAE), que equival al C1
  3. Certificate in Proficiency English (CPE), que equival al C2

Així doncs, amb els nostres cursos online pots obtenir el teu certificat d’anglès online a Merit, aconseguir el nivell que necessites i, finalment, presentar-te a l’examen de Cambridge que et donarà el teu certificat oficial.

A més, a Merit també t’ajudarem a l’hora de presentar-te als exàmens oficials. A part de gestionar tota la teva inscripció i documentació, també oferim cursos de preparació online específics per al First i l’Advanced. D’aquesta manera, un cop tens ja el nivell, pots centrar-te en aprendre i acostumar-te a la mecànica de les preguntes que et trobaràs a l’examen oficial. Això serà molt important perquè no trobis cap sorpresa i puguis estar molt més relaxat quan facis l’examen.

En conclusió, el teu curs d’anglès online serà el pont que necessites travessar i superar per poder presentar-te als exàmens de Cambridge. Al final del camí hauràs obtingut el teu certificat d’anglès online de Merit i el certificat oficial de Cambridge.