A priori, l’anglès és un idioma bastant senzill d’aprendre. No té paraules especialment complicades, la seva ortografia és relativament simple, no té accents i pràcticament tots els seus verbs es conjuguen de la mateixa forma, a excepció dels verbs irregulars. Tot i així, com en tot idioma, hi ha una sèrie de paraules que poden ser traïdores. Ja sigui per com es pronuncien en anglès o per com les diem en català, la seva ortografia ens pot confondre, i són aquestes paraules les que fan que puguem dir que sí: també existeixen els errors comuns en anglès!

Aquests errors comuns en anglès, en general, no faran que la gent t’entengui millor o pitjor, però corregir-los o evitar-los sí que et faran tenir una millor imatge i perfeccionar el teu nivell d’anglès, almenys a nivell escrit. Si es tracta de millorar el teu nivell d’anglès tant parlat com escrit, podem ajudar-te amb uns consells molt útils al nostre blog o donar-te tot el que realment necessites amb els nostres cursos d’anglès.  Però si ara mateix la teva intenció és millorar la part escrita, para atenció a la taula que et deixem a continuació. En ella hem inclòs una llista de les paraules, la pronunciació de les quals et pot portar a confusió. Si trobes algun error que tu mateix/a cometries, apunta’l i no l’oblidis!

A la primera columna trobaràs la forma correcta, a la segona un consell o detall a recordar, a la tercera l’error més comú i a la quarta el seu significat. Esperem que et sigui d’utilitat!

[table id=44 /]