Com bé sabreu, aquest any a Merit hem incorporat una de les nostres major novetats: els cursos d’anglès online!

Doncs bé, per ajudar-vos a saber una mica més sobre els nostres cursos online i com poden ajudar a millorar el vostre nivell, vfolem parlar-vos sobre els avantatges i desavantatges d’aprendre anglès online. I és que aprendre idiomes desde casa és un concepte molt nou i que per a molts pot arribar a sobtar, però precisament per això volem deixar-vos clar uns quants punts que us poden ajudar a fer el primer pas, que sempre és el més difícil!

Així doncs, aquí us deixem els avantatges i desaventatges d’aprendre anglès online:

AVANTATGES D’APRENDRE ANGLÈS ONLINE

  • Pots estudiar on i quan vulguis. Amb els cursos d’idiomes online no has d’anar a classe i no has de seguir cap horari establert. Tu decideixes quan posar-te mans a l’obra. Un mètode 100% flexible que s’adapta als teus horaris i inclús a les teves ganes en cada moment.
  • Des del mòbil, la Tablet i/o el PC. La nostra plataforma d’estudi està adaptada a tots tres dispositius, pel que en cada moment podràs triar des de quin dels tres estudiar. Així doncs, pots començar la lliçó amb el teu ordinador a casa i acabar-la des del mòbil prenent el sol a la platja. Dit d’una altra forma, el teu curs estarà perfectament sincronitzat als tres dispositius.
  • Aprofitar els teus temps morts. Hi ha dies en què ens trobem amb moments en els quals no tenim res a fer. Amb els nostres cursos online podràs treure-li el màxim rendiment a aquests temps morts aprenent l’idioma que tu triïs.
  • Més econòmic. Per norma general, tot el que compris online et sortirà més barat, i els nostres cursos no en són una excepció!

DESAVENTATGES D’APRENDRE ANGLÈS ONLINE

  • No hi ha cap classe a la qual assistir. Entenem que, si estàs acostumat a aprendre a una aula, haver de fer-ho tot en línia pot sobtar. Però has de tenir en compte que això pot ser també una avantatge, ja que això et permet estudiar on i quan vulguis.
  • No tens cap professor de qui aprendre. És cert que no pots aprendre d’un professor, però tems l’opció de contractar un tutor amb el teu curs d’anglès que t’ajudarà amb els teus dubtes i et guiarà en el teu progrés.
  • No pots practicar “speaking”. Potser no pots mantenir una conversa, però sí que pots practicar la teva pronunciació amb el nostre sistema de reconeixement de veu. En altres paraules, amb el nostre curs d’anglès online, també pots millorar la teva pronunciació!

I per últim…

  • Depens de tu mateix i de la teva constància. Que això sigui un avantatge o un desavantatge, depèn exclusivament de tu.

Això sí, tant si tries els nostres cursos d’anglès presencials com si tries els cursos d’anglès online, pots estar segur que prendràs una bona decisió!

Del que no hi ha dubte és de que els avantatges són molt positius, mentre que els desavantatges tenen aquest toc d’ambigüetat que fan que la part negativa pugui ser positiva. Sigui com sigui, t’estarem esperant ja sigui a classe o a través de la pantalla????

Tu decideixes!