Tot i que encara queda una mica per les vacances de setmana santa o les d’estiu, si les comencem a planificar des de ja, res pot sortir malament! Per això volem donar-te un cop de mà començant la nostra sèrie de plans per a les teves properes vacances, i volem començar fort deixant-te una llista dels millors llocs per visitar a Londres! Així doncs, si mai hi has estat… nosaltres t’ajudem????

Això sí: no oblidis que, abans d’anar a Londres, seria bona idea millorar el teu nivell d’anglès! I en això també podem ajudar-te amb els nostres cursos d’anglès online.

Aquí la nostra llista:

  1. WESTMINSTER & BIG BEN. Aquest és un dels MUST de Londres. El Palau de Westminster és la llar del Parlament Britànic i del Big Ben. Està situat a la mateixa riba del Tàmesi i és un dels 4 llocs Patrimoni de la Humanitat de Londres. Una dada que pot cridar l’atenció és que el Big Ben, el rellotge per excel·lència de la ciutat, és un dels més puntuals del món.
  2. CAMDEN TOWN. Traslladar-se a Camden Townés gairebé com anar a una altra ciutat. Està allunyat de les zones més cèntriques, el seu ambient no té res a veure amb el que es respira en la resta de Londres, està ple de petites cases alegres i pintoresques i compta amb una decoració i un detall a les seves façanes que no et poden deixar indiferent. A més, pots fer un bon passeig pel Camden Market, ple de botigues molt originals i un gran ambient propiciat pels DJs que vas trobant pels seus carrers. Un dels millors llocs que visitar a Londres si t’agrada l’ambient alternatiu.
  3. TOWER BRIDGE. Ni més ni menys que el pont més famós de Londres, construït l’any 1894. Tot i que no es pot considerar com una visita obligada, ja que no deixa de ser un pont, sí que és una zona de pas o un “paisatge” que un no pot perdre’s. Des de les seves proximitats es poden capturar vistes i fotos dignes de postal d’un dels llocs més emblemàtics de la ciutat. El trobaràs al costat de la Torre de Londres.
  4. TOWER OF LONDON. Una torre que va manar construir Guillem I i que té moltíssima història. S’ha usat com a residència reial, arsenal, fortalesa i presó (durant més de 900 anys van ser tancats en aquesta torre tots aquells que ofenien al monarca; molt pocs sortien amb vida). Un lloc de gran interès i de visita gairebé obligada.
  5. ABADIA DE WESTMINSTER. És un temple religiós que té grans llaços històrics i actuals amb la família reial britànica. És la seu de les coronacions i fins i tot s’han acollit bodes, com la dels actuals prínceps. A part d’això, en el seu interior es poden trobar les tombes de nombrosos personatges històrics i monarques britànics, tals com Charles Darwin o Isaac Newton.
  6. PICCADILLY CIRCUS. Aquest és un dels punts cèntrics d’oci per excel·lència de la ciutat. Aquesta petita plaça és el punt de trobada no només d’algunes dels principals carrers londinencs, sinó també dels seus joves i no tan joves, ja que la gran varietat d’oferta d’oci que es pot trobar a la zona convida a passar-hi una bona tarda (o nit) tinguis l’edat que tinguis. Coneguda per la varietat de llums dels seus cartells publicitaris i per la font d’Eros que la presideix, aquesta plaça treu tot el seu encant quan es pon el sol. Així que ja sabeu!
  7. BRITISH MUSEUM. Un dels distintius per visitar Londres són sens dubte els museus i els seus preus d’entrada: tots gratis! Entre ells, el British Museum ha arribat a ser el museu amb major reconeixement mundial, a causa de la seva espectacular col·lecció de llibres i objectes procedents d’Egipte, Roma, Grècia o Amèrica. Una infinitat de relíquies que només podràs veure i visitar a Londres.
  8. SAINT JAMES’S PARK. Malgrat no ser un dels parcs més coneguts de la ciutat, el Saint James’s Park és un dels seus majors atractius a causa de la seva proximitat al Buckingham Palace, cosa que el converteix en un dels parcs més cuidats i també un lloc perfecte des del qual veure el Canvi de Guàrdia. Els animalons que et vas trobant i les tranquil·les aigües del seu llac et donen una sensació de relaxació que, per uns moments, t’allunyen del moviment de la gran ciutat. Un lloc que visitar a Londres sense tenir la sensació d’estar en una gran ciutat.
  9. NOTTING HILL (Portobello Market). Aquest pintoresc barri de Londres es troba al nord-oest del Hyde Park i s’ha fet famós per la pel·lícula que duu el seu nom (protagonitzada per Julia Roberts i Hugh Grant). Un barri molt elegant que combina el toc clàssic amb el nou i que celebra un dels Carnestoltes més grans d’Europa al mes d’agost. Això sí, el principal atractiu turístic és el Portobello Market, un mercat ambulant al qual es pot acudir cada dia, sent el dissabte el dia especial en el qual es poden trobar les botiguetes al carrer i està ple de gent. Un mercat ambulant principalment vintage que val moltíssim la pena visitar.
  10. HYDE PARK. El Hyde Park, amb més de 140 hectàrees, és el principal pulmó del centre de la ciutat i, com a tal, el millor parc per visitar a Londres. Està considerat com el parc més antic de la ciutat i el seu grandíssim tamany ha permès que en ell es poguessin celebrar esdeveniments de tota mena, des de manifestacions fins a concerts. És un lloc perfecte on fer una passejada, relaxar-se, practicar esport, tombar-se a prendre el sol o fer una passejada amb barca pel seu llac. Però, sens dubte, el seu racó més curiós és el speaker’s corner, un lloc en el qual la gent es reuneix els diumenges pel matí a fer discursos i debatre sobre diferents temàtiques. Evidentment, tu també pots anar i participar (o almenys aplaudir o esbroncar!).

Sí, sabem que hi ha molts llocs que no hem inclòs en aquesta llista… però no et preocupis! Hi ha tants llocs que visitar a Londres que no hem pogut evitar fer una segona part. No et perdis tots aquests plans que fer a Londres!