La TED és una organització sense ànim de lucre un xic diferent a les ONG a les que estem acostumats. Les seves sigles fan referència a les paraules “Tecnologia” (Technology), “Entreteniment” (Entertainment) i “Disseny” (Design), i són aquests tres conceptes els que fixen el punt de partida d’allò que pretenen aportar al món.

Hi ha qui més i hi ha qui menys, però pràcticament tots hem vist o sentit a parlar sobre les TED Talks (xerrades) o la TED Conference(el seu congrés anual). Tant les xerrades com el congrés poden abarcar un gran llistat de temes. Entre ells, podem trobar ciència, política, educació, cultura, negocis, desenvolupament, assumptes globals… i, en definitiva, tots aquells temes que poden ser d’interès i que puguin generar idees o reflexions que ens ajudin a millorar la nostra societat. I és que aquestes conferències, parlin del tema que parlin, persegueixen l’objectiu de difondre idees que ho mereixin.

Com bé sabreu, ja arriba el dia de Sant Valentí! Aquella època en la qual tot sembla estar envoltat d’una aura d’amor perfecte, els supermercats s’omplen de cors i totes les pel·lícules que hi ha a la tele són d’amor (nosaltres tenim la nostra pròpia llista!). Doncs nosaltres hem optat per ser una mica menys “mainstream” i per això volem compartir amb vosaltres unes TED Talks romàntiques que ens facin reflexionar una mica sobre l’amor. La primera d’elles ens trasllada a una histròria d’amor tan diferent com normal. Es tracta d’una història que, sens dubte, haurà sigut qüestionada i incompresa, o inclús travada. Però només amb veure l’actitud dels protagonistes entens per què la seva ha arribat a funcionar, fins al punt de protagonitzar una de les TED Talks romàntiques més tendres.

Així doncs, et presentem el Tiq Milan i la Kim!

I, anant una mica més enllà, la segona de les nostres TED Talks romàntiques, més que una història romàntica en sí, és un bany de realitat que es diu “Falling in love is the easy part” (Enamorar-se és la part fàcil). Es tracta d’una curiosíssima història d’amor o, més ben dit, “forma d’enamorar-se”. Una xerrada que posa les cartes de l’amor sobre la taula, que planteja les diferències entre enamorar-se i mantenir-se enamorat. En definitiva, com totes les TED Talks romàntiques i TED Talks en general, una xerrada que val molt la pena escoltar. Et presentem la Mandy Len!

Què t’han semblat aquestes TED Talk? A més de ser una gran manera d’adquirir noves idees i formes de pensar, les TED Talks també són una magnífica forma de practicar el teu anglès. Com que són xerrades tan interessants i plenes de lliçons, es fan igual de divertides o entretingudes que una sèrie o una peli, i no hi ha millor forma de practicar que aquesta! A més, escoltaràs a moltes persones diferents, cadascuna d’elles amb un accent o expressions diferents. En definitiva, les TED Talk poden ser el complement perfecte pel teu curs d’anglès online, aprenent nou vocabulari, noves expressions i posant a prova la teva comprensió.