Benvinguts a la segona part dels millors plans que fer a París! Si t’has perdut la primera, et recomanem que li facis una ullada per no perdre’t res de tot el que pots visitar a París.

Et recordem que, si París és un dels teus llocs favorits, fer un dels nostres cursos de francès online i aprendre a parlar “l’idioma de l’amor” pot obrir-te encara més les seves portes????

  1. Passeja pels Camps Elisis, recorrent els seus 2 quilòmetres des de l’Arc del Triomf fins la Plaça de la Concòrdia. Ple de restaurants i botigues, aquest és un passeig que fer a París obligatòriament per poder dir que realment has estat aquí. Si vols gaudir d’unes vistes privilegiades de tot el passeig, no dubtis a pujar dalt de tot de l’Arc del Triomf. No te’n penediràs.
  2. Divertir-se a la nit al Barri Llatí. Si ets una ànima jove, aquest és un pla que voldràs repetir al llarg del teu viatge. A part de sentir-te atret pel seu magnífic ambient, les seves terrasses i els seus clubs, els preus tampoc et deixaran indiferent. Cal recordar que no només és un lloc a visitar a la nit, sinó que també pots gaudir d’agradables passejos entre els seus carrerons, la font de Saint Michel o el Panteó.
  3. Passejar pel Jardí de les Tulleries. Visites l’Arc del Triomf, recorres els Camps Elisis, arribes a la Plaça de la Concòrdia i, sense adonar-te’n, estaràs fent una passejada molt agradable pel Jardí de les Tulleries. Aquest parc és una meravella, tant per la seva grandària com pels seus monuments, i un lloc perfecte per descansar i relaxar-se. I per si no fos prou, el Museu del Louvre és just al final.
  4. Visitar les Catacumbes de París. Aquesta visita, més pròpia d’un túnel del terror que d’una ciutat com París, et trasllada al segle XVIII, en el qual les malalties i epidèmies van assolar gran part de la població. Per combatre-les, es va decidir traslladar els cadàvers dels malalts a aquests túnels, de gairebé 300km de longitud. Actualment, es calcula que els esquelets d’unes 6 milions de persones descansen en aquestes catacumbes. T’atreveixes a anar-hi!?
  5. Veure l’Estàtua de la Llibertat la Île des Cygnes. L’Estàtua de la Llibertat novaiorquesa va ser, precisament, un regal dels francesos. I el que molta gent no sap, és que a París també n’hi ha una! La podeu trobar a l’Illa dels Cignes (Île aux Cygnes), una illa artificial construïda al riu Sena. Una curiositat sobre ella és que en un inici es va orientar cap al centre de la ciutat, però més endavant es va decidir girar-la i posar-la mirant cap a la seva “germana” situada a Nova York.

Si aquests plans se’t queden curts i vols més coses que fer a París, també pots visitar el cementiri de Pere Lachaise i fer-li un petó a la tomba d’Oscar Wilde (si cerques a Google entendràs per què) o conèixer el barri de la Defense, el més futurista de París, ple de gratacels i edificis que no et deixaran indiferent. I, si veus que et sobrarà pressupost… pots optar per anar de compres a les Galeries Lafayette o passar-ho en gran al Moulin Rouge. Tu tries!