El 16 de febrer de 2019 tindrà lloc el nostre pròxim Workshop per a adults (gratuït per a tots els nostres alumnes!), i la temàtica no pot ser més útil: aprendre a escriure el teu currículum en anglès.

A l’hora de buscar un treball a nivell nacional, demostrar les teves habilitats amb l’anglès és vital per guanyar punts extra, diferenciar-te de la resta de candidats al lloc i, per tant, comptar amb més possibilitats de ser l’escollit entre tots ells. Com creus que et consideraran si a una empresa nacional li presentes un currículum en anglès? Però si, a més, ens traslladem a nivell internacional, l’anglès passa a ser imprescindible, ja que és molt probable que el lloc requereixi que el puguis utilitzar com a llengua vehicular.

El que és clar és que, tant en un cas com en l’altre, la teva carta de presentació és el teu CV i tots els documents que puguis adjuntar amb ell, i això fa que sigui un element imprescindible i que no puguis descuidar ni un sol detall.

En aquest Workshop aprendràs a:

  • organitzar el teu currículum en anglès,
  • fer servir un llenguatge apropiat per descriure les teves habilitats, qualitats i qualificacions,
  • donar una bona primera impressió
  • i evitar errors habituals

Amb tot això, tornaràs a casa amb els coneixements suficients per estructurar i redactar un bon currículum en anglès.

PER APUNTAR-TE:

  • Nivell d’anglès mínim: B1 (nivell 4 de Merit)
  • Edat mínima: 16 anys
  • Quan i on? Dissabte 16 de febrer de 12:00 a 13:30 h a Merit Maragall
  • Preu: gratuït per alumnes i 5€ per no alumnes (abonar a secretaria)
  • Inscriu-te al formulari que et deixem a continuació (les places són limitades!)

El nivell mínim per a participar del workshop és el B1 (nivell 4 de Merit School). En cas de que no siguis alumne/a de Merit School és necessari que realitzis la
prova de nivell online

El Workshop és gratuït per a alumnes actuals de Merit School. Per a exalumnes i externs el preu del workshop és de 5€ que s’hauran d’abonar a la recepció de Merit School abans de l’inici del taller.

A Merit fem el possible per contribuir al teu desenvolupament tant acadèmic com personal, però també professional! Volem que aprenguis un anglès que pugui ajudar-te al teu creixement professional i que puguis portar a un entorn laboral. Així que no t’ho pensis i treu-li el màxim profit als nostres Workshops!