Si ja tens el bitllet d’avió i et preguntes què fer a Berlín estàs al post idoni. Ja et vam explicar amb anterioritat els 10 millors llocs que visitar a Berlín i a continuació volem explicar-te els millors plans que pots fer a aquesta fabulosa ciutat perquè visquis una gran experiència.

  • Menjar currywurts & pretzels. Els currywurst són salsitxes a la brasa amb salsa de tomàquet i curri en pols que podràs degustar per tota la ciutat tant a llocs pel carrer com a restaurants. El pretzel, d’altra banda, és un pa en forma de llaç que et pot servir per a matar la gana a mig matí o a mitja tarda mentre passeges per la ciutat.
  • Compres a Ku’damm KaDeWe. KaDeWe (Kaufhaus des westen) és un dels centres comercials més antics de la ciutat, inaugurat a 1907. Compta amb més de 60.000 metres quadrats on trobaràs gairebé 2.000 marques de grans dissenyadors internacionals, productes gurmet, decoració i joieria. Ho trobaràs al carrer Tauentzinstrasse, una extensió de l’avinguda més comercial de Berlín: Kufürstendamm, coneguda popularment com Ku’Damm. Aquesta avinguda és el lloc d’oci tant de berlinesos com de turistes on trobaràs les principals botigues de moda, electrònica i esports. Si ets amant de les compres aquest és el teu carrer!
  • Compres a Mauerpark. El mercat de les puces de Mauerpark és el place to be dels diumenges. Multitud de paradetes de segona mà i una bona oferta gastronòmica fa el pla perfecte per quedar amb els amics per a passar el dia.
  • Visitar túnels i búnquers subterranis amb Berliner Unterwelten. Pots recórrer al llarg de quatre plantes les diferents instal·lacions subterrànies de la capital de la mà de Berliner Unterwelten: refugis antiaeris de la Segona Guerra Mundial, túnels ferroviaris en desús i dipòsits de cerveseries ja abandonats i molts altres llocs vetats al públic en general. Un pla que fer a Berlín alternatiu i únic!
  • Antic Aeroport de Berlín – Tempelhof. L’antic aeroport Tempelhof és des del 2010 un espai obert convertit en parc perquè puguin gaudir tots els berlinesos. Pots anar amb bici per les antigues pistes d’aterratge! Actualment és el parc urbà més gran del món superant al Central Park de Nova York. Per a nosaltres és el millor pla que pots fer a Berlín per a sentir-te com un berlinès!

Ara sí que tens tot el que necessites per a organitzar el teu viatge a aquesta espectacular ciutat. Potser només et falta una cosa: realitzar un curs d’alemany online per a acabar d’arrodonir l’experiència! Disposem de la millor plataforma d’estudi per a treballar totes les destreses de l’idioma.