Sens dubte una de les ciutats més boniques i amb més encant és Lisboa. Els seus empinats carrers, el seu ambient, la seva autenticitat i l’amabilitat dels seus habitants fan que sigui una de les nostres destinacions preferides d’Europa. Així que pren nota de les 5 experiències a fer a Lisboa que t’expliquem a continuació.

  • El Barri d’Alfama i escoltar fado. Preciós laberint d’estrets i costeruts carrers on dóna gust perdre’s i caminar. Es tracta del barri més antic de Lisboa i el més freqüentat pels turistes. El nom d’“Alfama” deriva de la paraula àrab “al-hamma” que significa banys o fonts. Aquí trobaràs la Catedral de Lisboa, que ja et vàrem parlar d’ella al post sobre què visitar a Lisboa, el Panteó Nacional, el Castell de Lisboa i l’Església de Sant Antoni. El que no pots deixar de fer en aquest barri és anar a sopar amb espectacle de fado inclòs, la música tradicional portuguesa.
  • El Mirador Santa Lucía a Alfama. Un altre dels super plans a fer a Lisboa, concretament en el barri d’Alfama, és pujar a aquest mirador. Gaudiràs d’una espectacular vista del barri i del riu Tajo. T’aconsellem asseure’t als seus bancs de pedra decorats amb rajoles descontxades sota l’ombra de les buguenvíl·lees. No pot ser més idíl·lic!
  • Barri Alto. És el barri d’oci i gran ambient per excel·lència amb un toc modern i avantguardista. Els seus costeruts carrers barregen tant botigues de moda com restaurants i bars de copes. Així que després de fer turisme tot el dia, et recomanem sopar, i el que sorgeixi !, per aquesta zona.
  • Els Pastissos de Belém. Una de les especialitats típiques de rebosteria portuguesa són aquests deliciosos pastéis de Belém. Són unes cassoletes de crema elaborades amb una recepta secreta que no ha estat revelada en gairebé 200 anys. Et recomanem provar-los a la pastisseria Casa Pastéis de Belém, una instal·lació annexa al monestir dels Jerònims. Sense dubte una de les coses a fer a Lisboa és gaudir del seu meravellós menjar!
  • Pujar a un tramvia. La imatge de postal de Lisboa és sense cap mena de dubte la dels seus tramvies grocs passant per estrets carrerons. Hi ha tres línies de tramvia: els grocs (els clàssics de fusta), els moderns (també grocs) i els vermells (els turístics). La línia més freqüentada és la número 28 que recorre els llocs més emblemàtics de la ciutat.

A més, si vols viure l’experiència de viatge més completa et recomanem unir-te al nostre curs de portuguès online. Podràs posar en pràctica tot l’après durant la teva escapada!