Benvolguts pares i mares,

Volem informar-vos de la convocatòria d’exàmens per a nens i nenes de 7 a 12 anys dels Cambridge English Young Learners, que Merit Barcelona, com a centre autoritzat, pot oferir als seus estudiants. Així com també per a la convocatòria de Maig/Juny del Key i Preliminary For Schools per a joves.

El proper dimarts dia 12 de març proporcionarem informació més detallada per a tots els pares i mares que ho desitgin en una reunió informativa al centre de Maragall.

  • A les 18:30 h amb la Nikky Shaw – Nivells Orange (Starters), Yellow (Starters) i Blue (Movers)
  • A les 19:00 h amb el Peter Smith – Nivells Indigo, 2J i 3J (Key), nivells 4J i 5J (Preliminary)

Confirma la teva assistència trucant al 93 243 15 24

(només per a pares i mares d’alumnes actuals de Merit Maragall & Sant Martí)

Per què són tan importants les titulacions de Cambridge?

L’aprenentatge d’una llengua és un procés llarg i és important establir de forma periòdica metes durant tot el camí. Els exàmens de Cambridge proposen un enfocament i un ritme que permet als estudiants romandre motivats a cada pas de l’aprenentatge.

Els exàmens Young Learners (Starters, Movers i Flyers) ajuden als nens i nenes a iniciar aquest camí de forma divertida, a desenvolupar confiança en si mateixos i a establir unes bases sòlides de l’aprenentatge de l’anglès. Tots tres exàmens són entretinguts, colorits i basats en activitats que els motivin a aprendre, sempre supervisats per examinadors experimentats i qualificats.

Els estudiants realitzen l’examen en un ambient familiar i agradable que els proporciona un primer contacte amb els exàmens internacionals, molt útil per poder progressar cap a d’altres nivells com el Key English Test (KEY A2), Preliminary English Test (PET-B1), First Certificate (FCE-B2) i superiors.

Tots els candidats obtenen un certificat que mostra el seu desenvolupament en cadascuna de les àrees lingüístiques, alhora que, com que es tracta d’una valoració externa, ofereix confiança als pares i mares. Tots els exàmens són enviats al Regne Unit per a la seva correcció i l’emissió dels certificats. Considerem que el fet que no hi hagi aprovats ni suspensos ajuda els nens a millorar la seva disposició en futurs exàmens i els motiva a seguir amb el seu aprenentatge de la llengua.