D’animals n’hi ha molts… moltíssims! Tants, que puc assegurar-vos que no sabria dir-los tots ni tan sols en català???? Vertebrats o invertebrats, ovípars o vivípars… Podem classificar-los de moltes formes, però avui volem centrar-nos només en una d’aquestes classificacions. Entre les espècies de peixos, ocells, amfibis, mamífers i rèptils, volem fixar-nos en aquests últims i compartir amb vosaltres una llista de 14 rèptils en anglès. Són alguns dels més coneguts i dels més comuns de veure, així que no us seran difícils d’identificar ni de recordar.

Recorda que la família dels rèptils són animals vertebrats (amb esquelet) que no tenen potes o que les tenen molt curtes, per la qual cosa, en caminar o moure’s, freguen el terra amb el seu ventre (d’aquí el seu nom: repten).  A més d’això, poden ser vivípars (les cries neixen d’ous) o ovovivípars (les cries neixen d’ous que es desenvolupen dins del ventre de la mare i es trenquen just abans o just després del part).

A més de tots els tips que t’oferim al nostre blog, si t’agradaria ampliar el teu vocabulari i millorar el teu nivell d’anglès, pots provar amb els nostres cursos d’anglès online! Podràs estudiar on i quan tu vulguis????

No us entretenim més, aquí la nostra llista de rèptils en anglès:

RÈPTILS EN ANGLÈS – Reptiles

Boa – Boa

reptiles-en-ingles-boa

Camaleó – Chameleon

reptiles-en-ingles-camaleon

Cocodril – Crocodile

reptiles-en-ingles-cocodrilo

Iguana – Iguana

reptiles-en-ingles-iguana

Pitó – Python

reptiles-en-ingles-piton

Serp de Cascavell – Rattlesnake

reptiles-en-ingles-serpiente-de-cascabel

Tortuga de terra – Turtle

reptiles-en-ingles-tortuga-de-tierra

Caiman – Alligator

reptiles-en-ingles-caiman

Cobra – Cobra

reptiles-en-ingles-cobra

Culobra – Snake

reptiles-en-ingles-culebra

Llangardaix – Lizard

reptiles-en-ingles-lagartija

Serp – Snake

reptiles-en-ingles-serpiente

Tortuga marina – Sea Turtle

reptiles-en-ingles-tortuga-marina

Escurçó – Viper

reptiles-en-ingles-vibora

I ara que ja coneixes aquests rèptils, coneixes també les diferències entre serps, colobres i escurçons? És una cosa que molta gent sol confondre. I és que, per als quals no sabem molt del tema, tots els animals llargs que s’arrosseguen són “serps” i punt???? Però hi ha certes diferències que cal saber!

No aprofundirem gaire en el tema, que per això hi són els experts! Però sí que podem ajudar-vos a entendre les diferències entre aquests tres grups “a nivell usuari”. Atents:

  • “Serp” és el terme utilitzat per a referir-se a tota la família d’aquest tipus de rèptils (els de cos allargat, generalment cilíndric i que s’arrosseguen per moure’s). Per això, escurçons i colobres són part de la família de les serps, així com les boes, les cobres o les pitons.
  • Les colobres provenen de la família de les “Colubridae” i inclouen unes 1.800 espècies dins la família de les serps. Solen fer entre 20 i 30 centímetres de llarg (tot i que podem trobar-nos algunes de diversos metres) i són totalment inofensives per a l’ésser humà. Es caracteritzen per tenir un cap ple d’escates ben grans, així com uns ulls amb unes pupil·les també molt grans i circulars, ja que són diürnes i han desenvolupat una bona visió. Normalment són terrestres, però també n’hi ha aquàtiques i amfíbies.
  • Els escurçons (família dels “Viperidae”) són la cara oposada de la moneda. Malgrat que no són especialment llargues (solen fer entre 50 i 70 centímetres de llarg, tot i que s’ha registrat alguna de 4 metres), sí que poden ser molt corpulentes i, com a principal característica, també molt verinoses. Les reconeixeràs per la forma triangular del seu cap, com si tingués la mandíbula molt sortida. Això sí; has de saber que no és gaire comú ser atacat per un escurçó, ja que el tenen el costum de fugir quan noten una presència. Només atacarà si se sent amenaçat.

Fins aquí la nostra classe express de rèptils en anglès i diferències entre serps, colobres i escurçons. Esperem que t’hagi agradat!