Que viatjar és un veritable plaer, no n’hi ha cap dubte. Avui dia, un dels principals objectius dels joves (i no tan joves) és viatjar, explorar el món i conèixer tots els països que sigui possible mentre el cos aguanti. De fet, és molt estrany trobar algú a qui no li agrada viatjar, descobrir nous llocs o perdre’s entre milers de cultures diferents. A més, per a tots ells, com més viatges facin i més lluny vagin, millor!

A tots aquests esperits viatgers del nostre blog, us volem dedicar aquest post per desitjar-vos un molt bon viatge en anglès en la vostra pròxima aventura???? Als vostres amics, companys de viatge, nous amics que feu pel camí… a partir d’ara, a tots ells també els podreu desitjar un bon viatge en anglès i els vostres millors desitjos.

Això sí, per aprendre anglès us recomanem que li feu un cop d’ull a la nostra llista de llocs que visitar a Londres i practicar el vostre anglès allí mateix, o que us apunteu a un dels nostres cursos d’anglès online.

Let’s go!

MANERES DE DESITJAR UN BON VIATGE EN ANGLÈS:

  • Have a good journey! – Que tinguis un bon viatge!
  • Have a happy holiday! – Que tinguis unes bones vacances!
  • Have a very good time! – Passa-ho molt bé!
  • Enjoy yourself! – Gaudeix!
  • Enjoy your holiday! – Gaudeix de les teves vacances!
  • Have a good trip!  Que tinguis un bon viatge!
  • Have a nice trip! I’ll miss you! – Que tinguis un bon viatge! Et trobaré a faltar!
  • Take care and have a safe trip! – Cuida’t i que tinguis un bon viatge!
  • Have a good flight! – Bon viatge!
  • I wish you a pleasant return flight – Que tinguis un bon vol de tornada!

Com veieu, totes les expressions són bastant semblants, per la qual cosa no hauríeu de tenir gaires problemes. Així doncs, saber desitjar un bon viatge en anglès, a més de ser molt útil i ajudar-te a quedar bé amb els altres, és també molt fàcil!

I, per cert… et saps la diferència entre Trip, Travel, Journey i Voyage? A l’enllaç tens totes les diferències i exemples que et treuran tots els dubtes????