Entrem de ple a la Setmana Santa i els ous de Pasqua ja han invaït tots els aparadors! Si vols preparar els teus propis, en aquest post t’ensenyarem com decorar ous de Pasqua! Preparat per sorprendre tothom?

Si vols saber com decorar ous de Pasqua i aprendre anglès alhora, has vingut al lloc perfecte???? A continuació et deixem tres vídeos amb els quals podràs fer-ho. A més, et donarem un cop de mà amb el vocabulari més important que vagis escoltant. Fixa’t que hem separat el vocabulari de cadascun dels dissenys amb els quals decorar els ous de Pasqua. Això sí, si a més de practicar el teu nivell d’anglès al nostre blog decideixes apuntar-te al nostre curs d’anglès online, llavors sí que ningú et podrà aturar!

1. En aquest primer vídeo, l’autor s’encarrega d’escriure i ensenyar a la pantalla els elements que necessites per a cada pas, per la qual cosa no és necessari que et destaquem el vocabulari. Vídeo apte per a tots els nivells!

2. Al següent vídeo, la protagonista ens explica els passos a seguir per decorar els os de Pasqua. No ens deixa text a la pantalla, així que hauràs d’estar atent a l’explicació. Però tranquils! L’explicació és senzilla i amb un vocabulari simple. Amb l’ajuda de les imatges i del vocabulari que et deixem sota el vídeo no tindràs cap problema!

VOCABULARI DESTACAT:

 1. White crayon – llapis de color blanc
 2. Dye – Colorant | Small stickers – Enganxines petites
 3. Dry it off – Secar-lo
 4. Tin foil – Paper d’alumini | Wrap (around) – Embolicar
 5. Paper towel – Tovalló
 6. Painter’s tape – Cinta americana
 7. Rubber bands – Goma elàstica
 8. Make some flour and water – Barrejar farina i aigua

3. Per últim, al vídeo la protagonista t’ensenya a fer tres dissenys molt curiosos i divertits de fer (entre ells, els teus propis emojis-ous de Pasqua!). A més, amb el seu sentit de l’humor i la seva forma d’explicar les coses seguir que farà que et diverteixis encara més. Vídeo perfecte per posar a prova el teu nivell d’anglès????

VOCABULARI DESTACAT:

 1. Dish – Font (de cuina) | Shave Foam – Crema d’afaitar | Food colouring – Colorant de menjar
  1. Water balloons – Globus d’aigua | Easter candy – Llaminadures de Pasqua (ous de xocolata) | Glue & Water – Cola i aigua | Yarn – Fil | Wrap (around) – Embolicar
 2. Small cup – Tassa o got petit | Tea spoon of vinegar – Una cullerada de vinagre | Boiling hot water – Aigua bullint | 15 drops of yellow food colouring – 15 raigs de colorant de menjar

Ara que ja saps com decorar ous de Pasqua, tria els dissenys que més t’agradin i ves a per feina! Segur que, a més de passar-ho genial, donaràs una gran sorpresa als tes amics, família i a tothom qui vegi les teves obres d’art????