Tenim un nou workshop en marxa!

Ser capaç de debatre, discutir o intercanviar opinions és una de les habilitats o competències molt valorades en l’àmbit professional i acadèmic. Ser capaç d’expressar-nos, explicar el nostre punt de vista o fins i tot convèncer a una altra persona i modificar la seva opinió és tota una tècnica. I es dificulta més quan hem de fer-ho en un altre idioma.

El nou workshop que et proposem serà un debat en anglès on podràs posar en pràctica la teva capacitat de comunicació oral i comprensió auditiva sobre un tema d’actualitat que que no deixa indiferent a ningú.

A partir de la presentació d’un vídeo on es presenten diferents escenes sobre la modificació genètica començarem un debat entre tots per saber quines imatges són reals i quines no, parlarem de ciència i fins a quin punt és èticament correcte.

Activitat organitzada pels alumnes del Màster d’Investigació Multidisciplinària del Barcelona Institute of Science and Technology (BIST) i amb la col·laboració de l’equip pedagògic de Merit School.

PER APUNTAR-TE / INFORMACIÓ WORKSHOP DEBAT EN ANGLÈS

  • Nivell d’anglès mínim: B2 (nivell 6 de Merit)
  • Edat mínima: 16 anys
  • Quan? Dissabte 4 de maig d’11.00 a 12.30 h a Merit Maragall
  • Activitat gratuïta per a alumnes, exalumnes i participants externs.
  • Inscriu-te al formulari que et deixem a continuació (les places són limitades!)

TALLER COMPLET